Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám teherbe ejtette a...

A kutyám teherbe ejtette a szomszéd kutyát és most azt akarja hogy én fizessem az állatorvost! Mit tehetek?

Figyelt kérdés

A kutyám és a szomszéd kutya szokott együtt játszani de úgy néz ki kicsit több is volt köztük mert a szomszédom mondja hogy vemhes a kutyája és az én kutyám az apa.

Azt akarja hogy én fizessem az állatorvost és ellés után pedig “kutyatartást” akar fizettetni a kiskutyák után.

Kérhetek apasági tesztet?

2024. ápr. 9. 01:39
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
33%
Vótemá.
2024. ápr. 9. 08:03
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

“ A kutyám teherbe ejtette a szomszéd kutyát és most azt akarja hogy én fizessem az állatorvost!”

A kutya akarja? 😆

Viccet félretéve IVARTALANÍTÁS ezután. Neked is meg a szomszedodnak is

2024. ápr. 9. 08:53
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Ivartalanítani kellett volna neked is és a szomszédnak is a saját kutyáját és akkor most nincs ez...
2024. ápr. 9. 08:54
 14/44 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy terhesség alatt is lehet ivartalanítani
2024. ápr. 9. 08:55
 15/44 anonim ***** válasza:
17%

10!

Hagyd...a h... pesti nép azt hiszi, hogy ők kakilták a spanyol viaszt!.

Csak azt felejtik el,hogy nem lehetnének pesti úri népség,ha a vidék nem termelné meg a kajájukat!!

2024. ápr. 9. 09:00
 16/44 anonim ***** válasza:
74%
#9 Meg a tüzelő szuka is. Nálunk a puli átugrotta a másfél méteres kerítést helyből, amikor tüzel. Nem akartam hinni a szememnek. Került rá még másfél méter vasrács, és amikor tüzelt, el lett zárva, okosan voltak rotálva, mikor melyikkel melyik lehet az udvaron. Ahogy több kutya esetén a belharcokat is ismernie kell a gazdinak, így erre is figyelni kell.
2024. ápr. 9. 09:03
 17/44 anonim ***** válasza:
19%
Miért nincs ivartalanítva a kutyád??? Felelőtlen vagy! Fizess!
2024. ápr. 9. 09:21
 18/44 anonim ***** válasza:
34%
#17 Ha nekem lenne pl. egy szép kanom, aki potenciális tenyészkan, jól is jön a génállománynak, hiába kedvtelésből tartom, azért kiállításokra is járok vele, és a tenyésztőm bármikor felhívhat, hogy "figyu, van egy szukám, amelyik jó párosítás lehetne azzal a kannal, amit neked adtam el és elkísértem a tenyészszemlére", én sem ivartalanítanám a kutyát. Ez az ivartalanításmániátok őrjítő. Persze, aki nem képes figyelni a kutyájára, az ivartalanítson, eggyel kevesebb gondja lesz az életében. De aki ennyire nem tud figyelni a kutyájára, és ennyire probléma neki, hogy ivartalanítás kötelező, annak amúgy ne is legyen kutyája. Az ivartalanítás tüneti kezelése annak a problémának, hogy sokan úgy tartanak kutyát, hogy alkalmatlanok rá. Ezt a problémát nem az ivartalanítással kéne megoldani, hanem azzal, hogy az ilyen ne is tartson kutyát.
2024. ápr. 9. 09:25
 19/44 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Esemény utáni tabletta.

Gyógyszeres abortusz.

[link]

[link]

Egyébként szerintem is volt nemrég ilyen kérdésgyanús.

2024. ápr. 9. 09:54
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

"szokott együtt játszani"

Innentől a gazda felelőssége, hogy engedi a ivaros szukáját felügyelet nélkül egy ivaros kannal.

Ha nagyon jó fej akarsz lenni, beszállsz felesbe a szukája ivartalanításába (vemhesen is lehet) de ennyi.

2024. ápr. 9. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!