A kutyám teherbe ejtette a szomszéd kutyát és most azt akarja hogy én fizessem az állatorvost! Mit tehetek?
A kutyám és a szomszéd kutya szokott együtt játszani de úgy néz ki kicsit több is volt köztük mert a szomszédom mondja hogy vemhes a kutyája és az én kutyám az apa.
Azt akarja hogy én fizessem az állatorvost és ellés után pedig “kutyatartást” akar fizettetni a kiskutyák után.
Kérhetek apasági tesztet?
“ A kutyám teherbe ejtette a szomszéd kutyát és most azt akarja hogy én fizessem az állatorvost!”
A kutya akarja? 😆
Viccet félretéve IVARTALANÍTÁS ezután. Neked is meg a szomszedodnak is
10!
Hagyd...a h... pesti nép azt hiszi, hogy ők kakilták a spanyol viaszt!.
Csak azt felejtik el,hogy nem lehetnének pesti úri népség,ha a vidék nem termelné meg a kajájukat!!
"szokott együtt játszani"
Innentől a gazda felelőssége, hogy engedi a ivaros szukáját felügyelet nélkül egy ivaros kannal.
Ha nagyon jó fej akarsz lenni, beszállsz felesbe a szukája ivartalanításába (vemhesen is lehet) de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!