A kutyám teherbe ejtette a szomszéd kutyát és most azt akarja hogy én fizessem az állatorvost! Mit tehetek?
A kutyám és a szomszéd kutya szokott együtt játszani de úgy néz ki kicsit több is volt köztük mert a szomszédom mondja hogy vemhes a kutyája és az én kutyám az apa.
Azt akarja hogy én fizessem az állatorvost és ellés után pedig “kutyatartást” akar fizettetni a kiskutyák után.
Kérhetek apasági tesztet?
34# "Ember, még a szakértő tenyésztő is ránézésre, lutrira eldönti, melyik 1-2-t tartja meg, és jelképes összegért eladja a többit."
Nem, a szakértő tenyésztő nem lutrira dönti el, hanem ért a fajtához és a saját vérvonalához, amivel dolgozik, és tudja nagyjából, hogy melyek a legígéretesebb kölykök. Utána sem jelképes összegért adja el, mert a párszázezer Ft szerintem nem tekinthető jelképesnek, és a tenyésztő nem krőzus, szeretne legalább nagyobb anyagi veszteség nélkül kijönni egy-egy alom lehozásából. (Ez mondjuk nem mindig sikerül nekik.)
Aki lutrira dönti el és utána jelképes összegért adja el a többit, az nem tenyésztő. Maximum törzskönyves szaporító.
Csak tisztázni akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!