Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem tudnak felelősséget...

Miért nem tudnak felelősséget vállalni?

Figyelt kérdés

A kutyámat ma egy félvad falka megtámadta. Egy régi házból jöttek ki amiről utólag tudtam meg, hogy a gazdájuk egy 70 éves ember. Tehát amikor meglátott a kb 5 főből álló falka, rögtön jöttek felénk. Én már láttam, hogy ebből baj lesz ezért próbáltam a másik irányba menni, de követtek és mikor már majdnem nekimentek a kutyámnak elkezdtem üvölteni, ordítani és felvettem egy hosszú gallyat és elkezdtem csapkodni a földet, nem a kutyákat. Erre a kutyák mint a vad kutyák hátráltak aztán megint előrementek. Végül az feladták és elmentek. Ez történt kb 2 hete, azóta nem járok arrafelé, mert félek, hogy mi fog történni.

Mit lehetne ilyenkor tenni?

2024. márc. 11. 09:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9.

Nem azt mondom, hogy a kutya ártatlan, de a gazda tehet róla, hogy ilyen lett. Úgy írod mintha az én kutyáim lettek volna.

2024. márc. 11. 11:13
 12/14 anonim ***** válasza:
*a környéket
2024. márc. 11. 11:41
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

Fel lehet jelenteni, meg lehet próbálni beszélni a gazdával vagy ha rosszul is vannak tartva, állatvédők segítségét is kérheted.

Azért megjegyzem, hogy sajnos a gyakorlatban ezeken nem veszik annyira komolyan és inkább az szokott lenni a megoldás, hogy keresel egy másik útvonalat.

2024. márc. 11. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Sajnos hiába jelented be nem lesz semmi haszna.

Paprika/ gáz/ bors spray attól elmegy majd kedvük.

2024. márc. 11. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!