Egyedülállóként kutyát vállalni tényleg olyan felelősség mintha gyereke lenne az embernek?
Figyelt kérdés
2019. jún. 8. 17:07
1/9 anonim válasza:
Hát gondolod át. Esőben, hóban, fagyban minden egyes nap sétálni. Nincs olyan, hogy most nincs kedved, beteg vagy etc.
Meló után rögtön haza, mert egyedül a van a kutya. Elutazni valahová egy kész logisztika. Szóval igen szívás, de megéri.
2/9 anonim válasza:
Bizonyos értelemben nagyobb. A kutyának nem tudod megmagyarázni, hogy ne rágja szét az elektromos vezetékeket, míg távol vagy, így ilyen extra dolgokra is gondolnod kell, amíg nem nő fel.
3/9 anonim válasza:
Szóval egyedül élő embernek inkább macska, madár, vagy akvárium ajánlott?
5/9 anonim válasza:
Ja bocs, a lakásba több embernél alapvető dolog. (És az így normális.)
6/9 anonim válasza:
#3: Kérlek értelmezd amit írtam lepontozás helyett. Elmondtam, hogy bizonyos értelemben nagyobb felelősség a kutyatartást. Egy szóval sem mondtam, hogy ne tartson kutyát. Ha felelős ember, akkor miért is ne tartana?
7/9 anonim válasza:
5. Ja igen?
Szerintem meg a kertben tartott kutya azonos körülmények figyelembe vételével (tehát foglalkozva van vele, sétálni is elviszik) boldogabb mint a panelban, aki pórázon sétál egy nap 2*.. Úgyhogy nem is tudom értelmezni mire gondolsz.
8/9 anonim válasza:
Sokkal nehezebb, mert a gyerek felnő, a kutya viszont él vagy 20 évig, és egyre többet igényel belőled, ha idős és beteg kesz, amígy egy gyerek egyre távolodik tőled és egyre kevesebbet kell vele foglalkozni
9/9 anonim válasza:
#7, Bocsi, de #5-nek valamilyen szinten igaza van. Akivel normálisan foglalkoznak panelban, azt egy nap 4x leviszik sétálni, és el is engedik. Az meg nem jobb, amikor kerti kutyát 1 héten egyszer ki iszik sétálni. Sokszor a panelosok sokkal többet foglalkoznak a kutyáikkal mint a kertesek. De lehet Ötös úgy értette, hogy az az alapvető, hogy a kutyát nem csak az udvarra kizárva tartják, hanem a lakásba bármikor bemehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!