Egyedülállóként panelbe kutyát?
Ha pl. napi 8 órát egyedül van azt eltudná viselni?
Irodában dolgozom, és csak heti 1x vagyok home office-ban.
csak ajánlani tudom!
Én egy menhelyi kutyust fogadtam örökbe és az életem teljesebb lett vele.
Habár csinál rosz dolgokat -mint egy gyerek- de nem lehet rá haragudni!
Egyszerűen szeretem őt olyannak amilyen, és örülök, hogy valaki vár reám mikor hazaérek!
Egyébként ő is panelbe van, napi 8 órát meg el tud viselni!
Úgyhogy fel a fejjel, én is csak ajánlani tudom!
Ha esetleg valami más kérdés is felmerül benned, írj nyugodtan.
Azért amikor hozzám kerül, kivennék egy pár szabit, vagy egy hetet is. Fokozatosan kell hozzá szoktatni az egyedülléthez, meg hát a szobatisztaság nem máról holnapra alakul ki.
De amúgy nem lesz semmi probléma :)
Én nem ajánlom. Azon túl, hogy a munkaidőd 8 óra, számold bele az utazás idejét is. Hacsak nem a szomszédban dolgozol.
Másrészt fejtörést fognak okozni a szabadidős programok is. Mozi, étterem, buli, akármi.
Én tényleg csak akkor javaslom, ha lesz hozzá segítséged.
Valóban elvan egy kutya 10 órát is egyedül, a kérdés az, hogy mennyire értékeli.
Igen, ez mind így van.Plusz hozzátenném, hogy én arra is gondoltam, mi lesz vele, ha netán beteg leszek, nem tudom levinni, ki oldja meg?Mondjuk fekvőgipszem lesz, mivel volt már több törésem.
Vagy Kórházba kerülök, műtenek.Mondjuk 1-2 hét.Kire hagyom?Akit a kutya jól ismer és szeret, és az illető is imádja, jól gondozza.Ha nincs ilyen személy, én egyedül biztos nem mernék kutyát tartani.
Szegény kutyus.
Udvaron elvannak egyedül, mert mindig akad hallani vagy látnivaló, de egy lakásban mit csinál?Cicáknak való ez az életforma, de még őket is sajnálnám örökké bezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!