Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most akkor ez tilos, vagy mégsem?

Most akkor ez tilos, vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Nem értek hozzá, csak pusztán kíváncsi vagyok. Ma voltam

állatorvosnál, és előttem kihoztak egy dobermann-t, akinek most lettek "hegyesre vágva" a fülei. eddig azt hittem, hogy ezt betiltották, mert itt nagyon sokan írták ezt.

2010. okt. 25. 17:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ti most komolyan velem veszekedtek, aki csak leírt egy történetet. Nevetséges.

A norvégoknál ez van és kész. Nem tudsz ellene tenni se te, se én. Pont. Ahogy elég sok minden ellen. Ha majd az a veszély fenyeget h Norvégiába költözz majd akkor rágódj ezen és nézz utána. Addig meg nem kell puffogni.

Egyébként a dobermann nálam a rodéziai ridgeback-kel van egy kategóriában: mindkettőnek nagyon tetszik a kiállása, mindkét kutya rendkívül impozáns megjelenésű:

[link]

És ez a kutya lógó füllel is az:

[link]

2010. okt. 26. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja, de nálam meg nem és elég sok más embernél sem. A ridgeback vaskosabb egyrészt, jobban áll neki a hosszú farok másrészt meg nem is olyan mint a dobi belsőre sem. A logú fül hagyján egy dobinál de a farok az borzalom.
2010. okt. 26. 17:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Arra akartam ezzel és a boxeres példával célozni, h ez megszokás kérdése. Ha mindig ilyen dobermannokat láttál volna, fel se merült volna benned, h vágják a fülét. Ahogy egy magyar vizslának vagy ricsinek sem vágatnád a fülét - pedig a fülszerkezetük és a fül tűzése ugyanolyan.
2010. okt. 26. 17:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy kinek mi a véleménye a dologról, a ma Magyarországon hatályos jogszabályok kizárólag a fajtajelleg fenntartása céljából engedélyezik a kupírozást. Az, hogy melyik fajtánál számít ez annak, na az erős vita tárgya.
2010. okt. 26. 17:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem merült volna fel, de nem is lenne az imádott kedvenc fajtám...
2010. okt. 26. 18:38
 16/17 anonim ***** válasza:
De hogy lehet valami fajtajelleg, ami nem örökölhető, hanem mesterséges??
2010. okt. 26. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Na ez egy piszok jó kérdés.....
2010. okt. 27. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!