Fajtiszta kutyát szeretnék pároztatni és eladni a születendo kiskutyákat! Belekezdjek v ne? Mennyire birnám eladni? Kutyafajtától függ? Bov. Lent
Az ismerősöd egy igénytelen köcsög szaporítóaz ő torkán kéne letömni a 200 forintos tápot meg a "házi kosztot",ami ennél valószínűleg konyhai maradék.
Vemhes vagy szoptatós kutyának ez kevés!
Ismerősöm is ölt meg úgy kutyát,hogy a vemhes szukát tescos "táppal"etette,a legyengült szuka belehalt az ellésbe.
Te direkt nem akarod meglátni amit itt írnak neked ugye?
Igazából ezt belevetted a fejedbe, tudod is már mit fogsz csinálni, csak megerősítést vársz.
Akkor még miről beszéljünk egyáltalán?
Amit az ismerősöd csinál az gusztustalan, ha te ezt nem látod be, akkor nem értem minek vagy itt.
Próbáltam tényleg normálisan válaszolni, de nem éri meg, mert nem gondolkodsz el a dolgokon.
Ismerősöd házi koszttal és 200 forintos táppal etet. És? Ő az atyaúristen? Ő csinálja jól? Más alternatíva nem is lehet?
Nekem a kutyáim a társaim. Nem lennék hajlandó kihasználni egyiket sem, azért hogy a kosztpénz kicsit több legyen.
Ezek ellenére én lehet h akkor is bele vágok,és ha még kaszálok is vele még jobbXDD
Ezeket a válaszokat mintha nem is olvastam volna
koszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!