Belekezdjek egy blogba?
életmódot váltanék, megtanulnék sminkelni(mert nem tudok), sportolnék, tehát fogynék is, és kívülről-belülről megújulnék, hogy hódíthassak. Mindezt olcsón szeretném kivitelezni, mert olvasva az efféle blogokat azt veszem észre, hogy szinte mindig a drágább sminkcuccokat/módszereket ajánlják, meg sem próbálják a természet erejével megszépíteni magukat, hanem azonnal a sminkek után nyúlnak. Akár a fogyis blogok is, belekezdenek eszeveszettül a naaagy fogyókúrába, alig esznek valamit, aztán mikor lefogynak ,visszatérnek a korábbi rossz szokásaikhoz, és akkor jön vissza minden lefaragott kiló. Én ezt szeretném megváltoztatni. Jó ötlet lenne indítanom egy ilyen blogot? vagy inkább naplót írjak? Milyen címet adjak neki?
köszönöm előre is
19/L
Szerintem jó ötlet ez a blogolósdi:D Olvasnám az fix!
Ha ilyet csinálnék, az enyémnek: beépített szépség lenne a címe, emiatt: [link] a film miatt
Majd írd már le a blogcímed!:)(ha kész lesz:))
Olvasnálak, nagyon is, nem tudok blogról ilyen témában, a jelenlegiek nekem már nagyon unalmasak és semmi újat nem tudok meg belőlük, csak a tesztek hasznosak, hogy mit éri meg megvenni.
Kezdj bele! :)
Szerintem ez tök jó ötlet. És a mind a két téma (fogyás-életmódváltás, sminkelés-szépségápolás) olyan, ami engem is érdekel. Esetleg írhatnál egy-két dolgot a csábításról, flörtölésről stb. is:)
Én szívesen olvasnám. Szóval, ha csinálsz egy blogot, kérlek írj nekem privát üzenet, amiben leírod, hogy megcsináltad a életmódváltós-szépségápolós blogot és belinkeled a címét. Köszönöm.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!