Bullmasztiff, amerikai bulldog vagy amstaff?
Figyelt kérdés
A nagytestű, bull kutyák tetszenek.febr. 14. 13:41
1/5 anonim válasza:
Bullmasztiff: kis mozgasigenyű
Amerikai bulldog - amstaff: vonaltól is függ, de alapvetően közepes energiaszintű kutyafajták, az amstaff a nagyobb mozgasigenyű a kettő közül. Általában erősen zsákmányosak, nagy hangsúlyt kell fektetni a szocializaciora.
A bullmasztiff és az amerikai bulldog a rövid orruk miatt problémás lehet, de az amstaffnak is vannak fajtabetegségei. Utóbbinál egy jó tenyésztőtől származó kutya alapvetően egészséges.
Egyébként az amerikai bulldog és az amstaff is közepes méretű.
2/5 anonim válasza:
Bullmaci amelyik a legjobban kezelhető. 3. Masztiffom nevelem, soha nem volt velük semmi gondom nyugodtak, családszerető, kezesek. Amstaffim volt még tiniként, imádtam de volt egyszer séta közben megharapott combomon akkor megijedtem nagyon
3/5 A kérdező kommentje:
Mármint rendesen, erőből harapott vagy csak játékból?
febr. 14. 16:31
4/5 anonim válasza:
Sétáltattam kb7 hónapos lehetett.", acsarkodott egy rotival aztán a combom belsejébe harapott elég keményen de nem tudom miért. Továbbà átugrott a szomszéd fekete németjuhásza a kertünkbe őt meg lefojtotta és megölte. Félelmetes egy kutya volt, 5 évig élt babesias lett. Soha többet semmilyen terrier azóta.
5/5 anonim válasza:
Shitbullt ne vegyél. Legyen egy értelmes kutyád, és ne egy szörnyed ami évtizedekig gyilkolásra volt tenyésztve. Az ösztönt nem lehet kinevelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!