Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ultrahangos állatriasztón...

Ultrahangos állatriasztón gondolkodom. Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Az ok egyszerű: a szomszèdba került 2 nagy kutya, s minden hajnalban felcsaholják a kisgyermekünket. Próbáltam beszélni a gazdával, válasza: majd megszokja. Hát jó, akkor a szép szó sajnos nem opció.

febr. 12. 09:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%
Fújsz hosszan a spéci sípon minden óbégatáskor ....
febr. 12. 11:45
 12/27 anonim ***** válasza:
38%

Kedves 10-es, ha majd a te életedet nehezíti meg egy szomszédos kutya, megtudod. És igen, egész éjjel képesek ugatni, egy utcán elhaladó kocsi is képes triggerelni. Én a szomszédban laktam, nem tudtam kimenni a kertbe anélkül, hogy a kutyák ne őrjöngtek volna. Soha nem csináltam velük semmit, nem bántottam őket, nem ordítottam rájuk, de iszonyat módon csaholtak. Mindenki megkönnyebbült, mikor elköltöztek. Azóta újra kutyás bérlő van, neki csak egy kutyája van és nem ugat eszeveszett módon. Vele senkinek nincs baja. Érdekes...

Élni és élni hagyni. Ha valaki panaszkodik, hogy túl sokat ugat a kutyám és zavarja, akkor megpróbálok ezellen tenni. Nem annyival intézem el, hogy "majd megszokja". Legalábbis normális embereknél nem így szokás. Nem látom itt mi lenne az, amiből az gondolod, hogy elvárják hogy körülöttük forogjon a világ.

Kettes voltam

febr. 12. 11:52
 13/27 anonim ***** válasza:
22%
Le kell mérgezni. Probléma megoldva.
febr. 12. 11:53
 14/27 anonim válasza:
56%

Nálunk is ez volt, napi 15 órán kersztül vergődött a kutya, reggel 7től éjfélig, volt, hogy még éjjel kettőkör is.

Elkezdtünk felvételeket csinálni, több szomszéddal is, mivel mindenkit zavart, csak az elmebeteg, egoista szomszéd hitte azt, hogy ő ezt megteheti.

Aztán írtunk neki egy felszólító levelet, ügyvéd által, de még ez sem hatotta meg, így benyújtottuk a felvételeket, és jött hetente a birtokvédelem és az állatvédők megbüntetni, 2 hét után el is tűnt a kutya szerencsére, hogy hova, a mai napig senki se tudja.

Ezek másból nem értenek, csak az erőszakból, azt hiszik, hogy ők az univerzum közepei.

febr. 12. 12:02
 15/27 Négyszögletű Kerék ***** válasza:
69%

Jogos elvárás hogy ne legyen idegbeteg a szomszéd kutyája és ne ugasson egész álló nap. Teljesen alapvető dolog, független attól hogy ki fogyatékos és ki nem és kinek van gyereke és kinek nem. Nekem, mint ép, gyerektelen fiatal felnőttnek is kijár a nyugodt pihenés lehetősége. Neked is. De egy autista gyereknek még nagyobb szüksége van a normális környezetre.

Egyébként hol látod hogy a kérdező azt akarja hogy minden és mindenki hozzájuk alkalmaszkodjon?

febr. 12. 12:04
 16/27 Négyszögletű Kerék ***** válasza:
33%
(Ez a #10nek szólt)
febr. 12. 12:06
 17/27 A kérdező kommentje:

Emberek...

Az auti gyanús nem hülye szellemileg, csak jóval érzékenyebb a mi esetünkben. Ha tötenél vele időt, csak pár óra után tűnne fel valami...

Elkanyarodtunk a kérdéstől. A téma még mindig a hajnali nyugalom. Felőlem tartson kutyát, akár 50et is, de ne verjen fel 5 órakor.

Valami kompromisszumos, humánus megoldást szeretnék erre, nem várom el, hogy a világ körülöttünk forogjon.

Aki nem tud normálisan hozzászólni, inkább ne tegye.

febr. 12. 12:16
 18/27 anonim ***** válasza:
34%
A kérdező azt írta, hogy hajnalban felcsaholják a gyereket a kutyák. Nem azt, hogy egész éjszaka végig ugatnak. Ha van néhány vakkantás, akkor semmi joga sincs, hogy bármit tegyen. Akkor sem, ha fogyatékos gyereke van...
febr. 12. 12:19
 19/27 anonim ***** válasza:
25%

Vagy azt is megteheted,hogy gyereket lepasszolod pár napra,

Hajnal 5kor felkelsz,felveszel egy fejhallgatót és tövig nyomod a dudát 10 percre vagy amíg meg nem süketülnek.

febr. 12. 12:36
 20/27 anonim ***** válasza:
58%
Mégis mennyit ugat a kutya? Órákon át megállás nélkül? Vagy csak jelez, ha történik valami? Nagyon nem mindegy!
febr. 12. 14:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!