Mit tehetek, ha nem tudok kutyát sétáltatni, mert egy csomó háznál nyitva van a kapu?
Falun lakom, és egyre nehezebb úgy útvonalat választani sétáltatáshoz, hogy ne fussunk bele olyan házba, ahol ne lenne nyitva a bejárati kapu.
Nem egyszer előfordult már, hogy az ilyen helyekről az ottani kutya kifut az utcára, ahol sétáltatom a kutyámat, és balhézni akar. A kutyám egy labrador keverék, úgyhogy általában ő a nagyobb méretű, de így is félek, hogy megsebesül, vagy önvédelemből kárt tesz a másik kutyában.
Ilyenkor, ha nagy nehezen ki is jön a kiszaladó kutya gazdája, általában még nekik áll feljebb, hogy minek sétáltatok kutyát, miért provokálom az ő kutyáját azzal, hogy elhaladunk az utcán.
Én pórázzal szoktam sétáltatni, és a kutyám is rendesen tud viselkedni séta közben, de ha egy másik kutya rárohan, akkor csak védekezni fog valahogy.
Mit tehetek? Nem akarnám elhagyni a sétát mások felelőtlensége miatt.
#42 A törvények be tartása nem vélemény kérdése.
A kutyát meg falun is sétáltatni kell.
Az, hogy te tagadod a tényeket, meg vélemény címszó alatt leszrod a törvényeket, az suttyóság. Remélem valaki egyszer feljelent az utcán szaladozó kutyáid miatt, te agyhalott suttyó.
Funfact, én is falusi vagyok, csak veled ellentétben nem vagyok akkora agyhalott, hogy bioriasztónak tartom a kutyát, meg leszrom a törvényeket, hogy aztán nekem álljon feljebb, ha szóvá teszik, hogy legalább a törvényi tartsam be.
Kifizeted a büntetést? Tényleg? Jah..nem.. neked álna feljebb, hogy az miatt kaptál birságot aki betartja a törvényeket. Veled ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!