Csomó a kutya belső combján?
A leírás alapján lehet zsírcsomó.
Kitartást hétfőig!
#1-es vagyok. Az én kutyámnak már volt tulajdonképpen pattanása is, több is. Vagy nem tudom pontosan hogy most lehet-e annak hívni, de az állatorvos kinyomta, és jött belőle is a fehér trutyi, mint ahogy az embernél is. Szóval na, lehet egy kis jelentéktelen zsírcsomó, de egy kezdetleges pattanásféleség is, stb. Ez sem olyan fekete-fehér, nem feltétlen rosszindulatú daganat, a kutyáknál is előfordulhatnak ártalmatlan bőrelváltozások.
Most vetted észre a dudort? Valószínűleg nemrég óta van ott akkor, és ez mindenképp jót jelent, hogy időben viszed orvoshoz! Szerintem ne aggódj, időben orvoshoz fog kerülni. Esetleg tudsz képet csatolni?
Élőben talán nem ilyen nagy. Nem olyan kemény inkább puha/félkemény és ha jól érzem mozgatható.
A kepfeltolteshez oda kell írni a . Után,hogy eu le kellett az törölnöm különben nem engedi a linket bemásolni
Lehet teljesen banális októl: ütéstől, kisebb szúrástól, akár oltástól is becsomósodhat, toklász is lehet benne, bár az általában be is szokott pirosodni, de ez sem törvényszerű, illetve úgy mint az embernél a nyirokcsomó is megduzzadhat. Ahogyan írták lehet tényleg csak egy zsírcsomó is. Az egyik kutyám bordájánál (nem emlőnél) van egy ilyen, 2 orvos is azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni.
Nézesd meg mindenképpen, de ne aggódj túlságosan miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!