Szerintetek milyen nevelés a legjobb?
A pórázrántás szerintem remek jel. Nem kell letépni a fejét, ha rendesen használod elég éppen csak megmozdítani a pórázt. Szerintem sokkal kulturáltabb mint kiabálni, üvöltözni. Pórázjelet mindig alkalmazhatsz, kiabálni meg... hát én sehol nem szoktam.
Persze értem, durvának tűnik, lehet durván is (helytelenül) csinálni. Az orra ütést meg nem kéne készpénznek venni. Van amikor az is kell, de alapvetően egy suliban szerintem nincs helye...
Korrekció kell, kell egy tiltójel vagy szó. A pórázjelet azért szeretem, mert fizikailag is kizökkenti, amit sokkalta inkább észrevesz, ha valami nagyon ráfókuszált - idegen kutya, érdekes szag stb.
Normális pórázrántástól nem lesz baja.
A pórázrántás tud jó lenni ha megfelelően csinálják. A nyakörv jobb mint a hám.
Viszont csapkodni a kutyát nagyon gáz. Szerintem keress másik sulit.
A pórázrántásról ugyanaz a véleményem, mint az előzőeknek (én extrém is vagyok, mert a 13 kilós kutyámra fojtónyakörvet tettem, még él).
Kiabálással nem fogsz nagyon sokra menni bizonyos szitukban, én kiosztottam a sajátomnak kb 3-4 csicskataslit 6 év alatt. Nem fájt neki, de meglepődött, és abbahagyta. Megjegyzem, előtte szóltam szépen, utána nem szépen, és harmadjára ment a maflás
Nem lesz semmi baja a Zeuszkának a gègèjèvel. Nèzd meg, hogy jatszanak pl a boxerek egymassal 10-12 hetesen az alomban, vagy tini korukban, kizart h akkorat rangassal rajta, mint ahogy ezek az ogrèk egymást szokták nyuzni.
Amugy meg tok mindegy, hogy ham vagy poraz, eleve ostoba egy fajta, 2 eves koraig meg meg infantilis is. Tegyel ra amit akarsz, ugyis hulye marad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!