Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Agility-társam,...

Mit tegyek? Agility-társam, vagyis kutyám túlságosan gyors és nem tudok időben reagálni.

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
gyakorolj vele tobbet othon es csak a feladatra koncentrálj.
2010. okt. 24. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy, mert az agilityben számít a sebesség. De valószínűleg azt kellene, hogy amíg nem teljesen pontos egy-egy akadály, addig a kutyát kell lassítani. Csak hogy utána hogy fogod újra felpörgetni, azt nem tudom. Bár ha prögős, akkor gondolom menni fog.

Mihez kéne reagálnod? Zónát pontosítani? Vagy átmegy másik akadályra, mint amire mutatsz, még mielőtt mutatnád? Vagy mi a gond pontosan?

2010. okt. 27. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha jobban megfogalmaznád mire nem tudsz időben reagálni kicsit könyebb lenne. Amúgy ha annyira gyors, hogy eltávolodik tőled otthon gyakorold vele az irányokat. Tanitsd meg neki a jobbra,balra,tovább vezényszavakat és persze minden akadály nevét különösképpen. Bár én jobban szeretem ha egy felvezető megpróbál a lehető leggyorsabban futni hiszen ez mindkét fél számára futós sport. Egyik agilitys ismerősöm eljár naponta futni ezzel is növelve a saját teherbirását, sebességét stb. Adj bele apait anyait, hogy gyorsabban fuss és fejben nagyon legyél a pályán, koncentrálj és tudd mit csinálsz.
2010. okt. 27. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!