Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy kutyusunk (9 hónapos...

Van egy kutyusunk (9 hónapos westi) nagyon játékos (igazából túlságosan is) folyamatosan foglalkozunk vele és vesszük neki a játékokat de kb 2-3 nap alatt mindent tönkretesz. Milyen játékot nem tud szétrágni? Mit vegyünk neki, vagy csináljunk?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
A játékot nem kell előtte hagyni, csak akkor kell neki odaadni amikor játszol vele. Amúgy tanulja meg lefoglalni magát, és ez használ a falkavezérségnek is, akkor van játék amikor te akarod. Amúgy vegyél neki Kongot, azt nem tudja szétrégni.
2010. jún. 2. 18:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Kötél-alapú játékot(jó vastagot) vegyél neki,azt nehezen szedi szét :)!! Húzizós játék :)!
2010. jún. 2. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Van az úgynevezett KONG játékok ezeket nem tudják szétrángni,de az ára is rágni való :)

Komolyra forditva a kongot tudom ajánlani,bár tényleg nem olcsóak,de azt mondják tovább tartanak és közben jutalomfalatot add,szerintem érdemes lenne kipróbálni.

Kerestem neked néhány ilyet:

Ez pont 9 hónapos kortol ajánlott:

[link]

Nézzd csak:

[link]

2010. jún. 2. 18:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2010. jún. 3. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!