Miért nem lehet megkérdezni egy tenyésztőtől, hogy mennyibe kerülnek a kiskutyái?
Sok tenyésztő árérzékeny.
Bár nem értem miért baj,ha érdeklődik valaki az árról.Főleg ha normálisan teszi.
azért 300-400 ezer ft-ot se úgy húz ki az ember a zsebéből és pl szeretne félre rakni,mert úgy egyszerűbb. De a kutyát ettől függetlenül havi szinten eltudja látni.
Én pl részletben fizettem a kutyámért,bár tény ismerem a tenyésztőt, így mikor elhoztam a kutyát 100 at kifizettem, utána meg minden hónapban utaltam neki. De egyben sok lett volna,mert utolsó pillanatban döntöttem úgy hogy még is elhozom,szóval félre rakott pénzem nem volt a kutyára.
Szerintem ha nem válaszol az árra akkor keress másik tenyésztőt.
Én sem hoznék onnan ahol nem tudném,hogy 400 a kutya vgy 800.. bár ennyit már nem adnék ki kutyára.
Nekem 400 a plafon.
Mert folyamatosan változtatják az árakat.
Éppen amennyiért el tudja adni őket, annyiért fogja, meg amennyi lesz a kereslet.
Előre nem tudja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!