Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állandóan ugat a szomszéd...

Állandóan ugat a szomszéd kutyája, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én is szeretem az állatokat sőt imádom, de a szomszéd kutyája iszonyatosan sokat ugat, és emiatt nem tudok pihenni. se nappal nincs nyugalom se éjjel, be nem áll a szája. Mit tegyek?
jan. 27. 00:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
35%
Normális szigetelés mellett pedig nem hallatszik be, kb semmi, de téged zavar, nem engem.
jan. 28. 21:41
 22/29 anonim ***** válasza:
17%
egy párszáz ft os füldugó megoldja a dolgot..
jan. 29. 08:50
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Le lehet pontozgatni, de még egy normális fejhallgató is olyan durván jól kizárja a hangokat, hogy hiába beszélnek hozzád, csak ez esetben ajtó, ablak körül nem árt.
jan. 29. 12:12
 24/29 anonim ***** válasza:
56%
Hordjad more.
jan. 29. 12:17
 25/29 anonim ***** válasza:
18%
Te pedig az agyadat használd. Nem fáj, hidd el.
jan. 29. 13:07
 26/29 anonim ***** válasza:
87%

#11; #12

Tacskók, tehát vadászkutyák, kotorékebek. Ma csak benti tartásra adják őket, ami alatt sokan azt értik, hogy "elvan bent", csak napi párszor le kell vinni pisilni. Nos, nagyon nem. Szívós kutyák, sok agymunka, foglalkozás, séta, cserkelés kell nekik, amit lakásban biztosítani nem lehet. Vagy a gazdi vállalja, hogy rendszeres leviszi és nem csak egészségügyi sétára.

Ha nincs vele foglalkozva, akkor unatkozik. Ha unatkozik, akkor pedig ugat.

jan. 30. 13:39
 27/29 anonim ***** válasza:
83%
Így van, ahogy 26 írta, ráadásul amúgy is beszédesebb típus, nekem is volt több is, kommunikációs célra felém is használta, hogy ugatott. Nagyon hangos kutyák.
jan. 30. 14:18
 28/29 A kérdező kommentje:
Én egyszerűen nem vagyok ezekkel a válaszokkal meg barátkozva, hogy "vegyél fül dugót fejhallgatót stb". Most nagyjából 8,10 évet legyen a fülem be dugva azért hogy ne halljam a kutya ugatását?, Egyébként csak engem zavar az, hogy a kutya 24-órából 22-t ugat be nem áll a szája? Mást az én esetemben ez nem zavarna? Mert szerint rohadtul igen
jan. 31. 17:21
 29/29 anonim ***** válasza:
68%

#28 csak ki akarod magad panaszkodni, vagy teszel is valamit?

Jegyzo, birtokvedelem.

jan. 31. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!