Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állandóan ugat a szomszéd...

Állandóan ugat a szomszéd kutyája, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én is szeretem az állatokat sőt imádom, de a szomszéd kutyája iszonyatosan sokat ugat, és emiatt nem tudok pihenni. se nappal nincs nyugalom se éjjel, be nem áll a szája. Mit tegyek?
2024. jan. 27. 00:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%

Huh, mi társasházban lakunk, 2 külön lépcsőház 3-3 lakással, de ugye van közös fal a másik lépcsőházban lévő lakással, ami pont a miénk.

Az egyik lakásba fél éve jött albérlő, hozott egy tacskót, azóta rémálom az életünk.

Hiába fogtunk össze, nem tudunk semmit tenni. A lakás tulaja engedi a kutyatartást, a jegyző szerint nem lehet annyira zavaró egy kiskutya.

Éjjel nappal ugat, morog, szaladgál.. tök jól hallatszik a laminálton.

2024. jan. 27. 10:59
 12/29 anonim ***** válasza:
77%

#11 hasonlo a helyzet, szinten tacskos szomszed, szinten allandoan ugat az a dog.

At kell menni random, k..vakesoi vagy k..vakorai idopontban becsongetni (hogy tuti almabol verd fel), hogy 'jaj bocs csak most tudtam atjonni, gondoltam szolok hogy szegeny kutyus nagyon ugatott tegnap is, biztos minden rendben van vele?'. A harmadik agybol kiugrasztos felcsongetes utan lehet hogy elkezdi nevelni a kutyat...

2024. jan. 27. 14:59
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, amúgy nincs rossz viszonyunk, itt mindenki tök jóban van mindenkivel, ők is beilleszkedtek, de ez nem érdekli őket… hiába mondtuk szépen, meg h kellemetlen stb…
2024. jan. 27. 20:44
 14/29 anonim ***** válasza:
52%
Jaja ultrahangágyú! Vagy rakétával lőjed!
2024. jan. 27. 22:25
 15/29 anonim ***** válasza:
2024. jan. 27. 22:26
 16/29 anonim ***** válasza:
43%
Ultrahangos ugatásgátlotol ha agyatlan a kutya nem abbahagyja hanem mégjobban ugat. tapasztalat
2024. jan. 28. 03:10
 17/29 anonim ***** válasza:
15%
13, mégis mit csináljon vele? Ragassza be a száját szigetelő szalaggal vagy mi?
2024. jan. 28. 11:11
 18/29 anonim ***** válasza:
76%

#17. Nem, nrm ezt mondtam.

De a nevelés, foglalkozás valószínű sokat segít.

Szerinted normális, ha egész nap ugat egy kutya?

Én szeretem az állatokat, elég toleráns vagyok, de amikor itthon vagyok egész nap ezt hallgatni, erre kelni, feküdni, ébredni stb., nem jó.

2024. jan. 28. 12:16
 19/29 A kérdező kommentje:

Beszéltem a szomszéddal régebb és azt mondta megoldja a problémát, azóta is oldja csak sajnos valahogy nem sikerül neki már lassan egy éve.

Emlékszem múltkor a másik szomszéd is ugyan úgy szóvá hozta a gazdának, hogy őket is mennyire zavarja a kutya ugatása, de a Gazda csak egy jó laza 20-másodperces nevetéssel reagált az egészre, mindt ha- élvezné azt hogy megkeseríti a kutyája mások nyugalmát/életét.

Egyébként a vastagabb szigetelésre kitérve, csak annyit szeretnék mondani, hogy nincs az a vastag szigetelés, amitől nem lehetne hallani a kutya extra vékony hangos ugatását. Úgy érzem erre megoldás nem születik

2024. jan. 28. 19:10
 20/29 anonim ***** válasza:
65%
Dehogynem szuletik: holnap (nem majd marciusban, vagy jovore, vagy 'valamikor') birtokvedelmi eljarast kezdemenyezel a helyi jegyzonel.
2024. jan. 28. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!