Hogyan tudom azt elérni hogy a kutyát teljesen hidegen hagyja a jelenlétem?
Gondolom a szüleid akartak kutyát, mert semmilyen más módot nem tudok elképzelni, hogy "lett".
Felnőtt embernek nem lesz kutyája, ha ő nem akar, kivéve, hogyha még a szülői- anyós házban él - akkor pedig el kell költözni, ha nem tetszik, hgoy a szülők vettek egyet.
17-es vagyok, a gyerekünk 22 éves, egyelőre "otthon" él, és igen, vettünk egy kutyát, mert a gyerek jó esetben 1-2 éven belül elköltözik (így neveltük, segítünk neki benne), a kutya viszont velünk marad 12-13 éven keresztül.
Nem tetszett neki, mert ő nem akar kutyát. Nem is NEKI vettük, hanem magunkank a férjemmel, hogy ne csak ketten legyünk már, a gyerek meg azt a kis időt kibírja, amúgy is koliban van hétköznap.
Ez nem az ő döntése, és az égvilágon semmi dolga az állattal. Etetjük, sétáltatjuk (mi, a férjemmel), neki annyi a feladata, hogy hiszti helyett felnőttként viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!