Hogyan tudom azt elérni hogy a kutyát teljesen hidegen hagyja a jelenlétem?
Figyelt kérdés
Nemrég került hozzánk egy kutya. Egyéb okokból nem akarom hogy közeledjen hozzám. Nem akarom hogy barátkozni akarjon velem. Azt szeretném elérni hogy teljesen hidegen hagyja a jelenlétem. Bizonyos okok miatt nem szeretném hogy közte és köztem kötődés alakuljon kijan. 17. 13:18
1/20 anonim válasza:
Add oda olyannak, akinek ez nem probléma.
2/20 anonim válasza:
A kutya társas lény. Költözz el onnan és akkor nem lesz ilyen gondod. De minek kellett a kutya nektek, ha te ennyire nem akarod?
3/20 anonim válasza:
Persze, ő költözzön el ne a kutya.
Eszem megáll.
4/20 anonim válasza:
#3:
Miért, arra a kérdésre tudsz-e válaszolni, hogy minek vesz magához valaki kutyát, ha egyáltalán nem akar foglalkozni vele? Gondolkozzál már a pattogáson kívül.
5/20 anonim válasza:
A kèrdèsfeltevő azt írta "hozzánk". Valószínűleg nem az ő ötlete volt, hogy kutya kerüljön oda.
7/20 Thunderfairy válasza:
Eladód másnak. Vagy utcára teszed.
8/20 A kérdező kommentje:
2 nekem egyáltalán nem kellett. Teljesen ellene voltam. Hidd el nem rajtam múlott.
jan. 17. 16:15
9/20 anonim válasza:
Ne lepődj meg ha egy állatvédő szervezet felfigyel erre a kérdésre, lenyomoznak az email címed alapján és megjelennek a házad előtt.
Mi a reteknek nektek kutya? A kutya kötődik a gazdájához. Ha haza mész ösztön szerűen őrül és körbe ugrál. Te ezt meg akarod tiltani neki? És hogyan, megrugdosod?
10/20 anonim válasza:
Nem veszed észre, átnézel rajta szó nélkül. Ha utadba kerül, kikerülöd. Ha ugrani akar rád, elfordulsz és ellépsz tőle. Eleinte valószínűleg többször próbálkozni fog, mert a kutyák kitartóbbak, mint az ember. Idővel a kutya észre veszi, semmi jó nem jön tőled számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!