Menhelyek miért csak benti tartásra adnak örökbe kutyát?
#42 A 35-ös vagyok.
Az átlag ember nem így működik, akkor sem, ha jó gazda lenne. Van a közelben menhely, elmész, próbálod keresztül rágni magad a procedúrán, aminek az a vége, hogy nem fogadhatod örökbe a kutyát, mert a kaut nem házban akarod tartani. Ilyenkor marhára nincs kedve az átlagnak elslattyogni a másik menhelyhez, mert arra gondol, hogy megint az lesz, mint az előbb. Erre kb senki nem szívesen szán időt, mert faxság, ahhoz képest, hogy nulla procedúrával is lehet kutyád, mert a Marika kutyája random lefialt és társai. Marika letojja mit csinálsz, Marika nem ír szerződést, stb. Nulla procedúra, nulla ostoba feltétel.
Innentől viszont az van, hogy minden a gazda lelkiismeretén és belátásán múlik. Értem miért szűrnek a menhelyek, értem miért vannak feltételek, van olyan, ami makes sense, de azt is meg kell érteni, hogy mik okoznak ellenérzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!