Találhatok menhelyen/sintértelepen cicabarát, szelíd, családszerető 5-8 éves kutyát?
Nem akarok kölyök/fiatal kutyát, mert általában szeleburdiak, pörgősek.
Előző kutyám is 5 éves kora körül lett nagyon nyugis, jámbor, előtte rosszalkodós volt.
Amikor a cicáim érkeztek, a kutyus 8 éves volt, ők már csak azt az énjét ismerték, akihez jó hozzá bújni, szelíd, türelmes volt velük mindig.
Nagyon hiányoljak.
Természetesen én is.
Szóval, kihagynánk a lökött kölyökkort, egyből középkorú kutyust választanék melléjük.
Köszönöm.
Esetleg tudnál ajánlani ilyet helyet?
Vagy pl sintértelepről is szívesen örökbe fogadnék, ahol kötve van a sorsuk
En a helyedben inkabb menhelyeken nezelodnek, ott vannak az ideiglenes befogadok is, maximum naluk van esely igazan tesztelni a kutyat mas allatokkal.
Tok jo, hogy sinterteleprol vinnel kutyat, de az is fontos, hogy aztan ne vidd vissza 5 perc mulva, ha megis ratamad a macskara. Ott sajnos nincs lehetoseg erdemben foglalkozni a kutyakkal.
Szerintem azt akarja mondani, hogy vidd el a macskat a menhelyre es teszteld le a kutyakkal.
Ez abszolut okos es bolcs otlet lenne…🤣
Macskát elvinni menhelyre kutyákkal tesztelni, remek. Szerencsétlen macska akkor sem jönne ki a kutyával, ha az amúgy macskabarát, egy ilyen eset után biztosan nem bízna a kutyában. :-)
Kérdező, kaptál jó tippeket, nem ezt, másokat. A putrinkások kifejezetten figyelnek amúgy erre, és van is rá lehetőségük, annyi állattal foglalkoznak egyszerre, amennyire van kapacitásuk. Náluk vannak macskák, kutyák is. Nekem szimpatikus csapat. Máshonnan meg olyan kutyát lenne jó nézni, amelyik ideiglenesnél van macska mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!