Téli szélvédőmosót ivott a kutya , mi lesz?
A barátnőm kutyája téli szélvédő mosót ivott 2 napja.
Aznap hányt , kicsit szédelegve közlekedett de azóta semmi baja.
Lehet még ebből baj vagy megúszta ‘‘ennyivel’’?
Mielőtt kérditek , nemtudom én sem miért nem vitte azonnal orvoshoz.
10.
És ha valaki elszegényedik közben? Akkor vigye ki az erdőbe, és csapja fejbe 3X egy baltával?
Örülök, hogy neked van miből félre rakni erre. Más meg arra rak félre, hogy kifizesse a fűtést. Vagy a gyerek gyógyszerét.
Igen, nyírja ki. Még szép, hogy erre gondoltam :D
Nem.
Legrosszabb esetben adja olyan otthonba, ahol meg tudnak neki adni mindent.
De persze ez csak a végső megoldás. Az ilyen ember rendezze a pénzügyeit: keressen jobb állást, szabadidejében fejlessze magát - akár elalvás előtt pár kör Duolingoval is beljebb van - nézze át a költségeit és döntse el, hogy min kéne változtatni.
Például én már azon spórolok, hogy nagy zacskó macskakaját veszek kicsi helyett. Feleannyi kilója, és 4 hónapig kitart. Sokkal olcsóbb, mint a kicsit vásárolgatni kéthetente.
Nem csak az állat miatt, hanem maga miatt is.
Fú de beteg gondolkodású emberek vannak itt. Szóval kutya az kell, aztán szenvedjen, ha úgy alakul, mert pénzt az ő egészségére nem szánunk...
Felelős állattartás basszus! Ha nem tudom megfelelően tartani, orvosra költeni, akkor nem veszek kutyát. Meg akkor sem, ha nem tudok / akarok foglalkozni vele, nincs időm rá.
Ehhez is évtizedek kellenek még úgy érzem, mire a nagy átlag eljut oda, hogy felelősséggel tartozunk az állatainkért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!