Van egy 5 és fél hónapos bichon havanese kiskutyám ,nem hajlandó megenni a száraztápot (royal canin, wilderness,N&D ) csak akkor ha mellette a macskák vagy apukám kutyája is eszik amúgy ha itthon vagyunk reggelire meg vacsorára csak beletúr miert?
Mert nem szereti.
Mindenki másképp áll az állattartáshoz - én nem etetek száraztáppal, mert az én kutyám sem szereti, meg nekem idegen az egész. Mondjuk allergiás is volt a csirkére és rizsre is, ezért főztem neki 3 évig. Most átálltunk a nyersetetésre és röfögve eszi a vacsoráját minden nap (darált nyúl, darált marha vagy darált birka) - reggelire meg nyers halakat. Tökéletesen egészséges, tökéleteseket kakil és végre hízik. Úgyhogy ezzel csak annyit mondanék: ne félj megkeresni és megtalálni a saját utatokat, mert nem csak és kizárólag táppal lehet etetni. Mindenkinek más válik be.
Köszönöm a válaszokat!
És a PetChef -ről mi a véleményetek?
Ne hagyd hpgy válogasson,mert ha főtt kaját akkor is válogatni fog.
Lerakod elé 5 perc múlva elveszed ha nem kezdi enni. Majd kövi etetésnél ismét lerakod.
Nem kell túl gondolni,te adsz esélyt minden nap,hogy ehessen, Ő DÖNT úgy hogy nem kell neki. Akkor éhes marad. Ha 2-3 napig nem eszik semmi baja nem lesz. Utána bármit meg fog enni..
Egyszer az én havanesem 5 napot bírt kaja nélkül,azóta a vasszöget is megenné. Nincs válogatás.Másik kutyám is egyszer sztrájkolt ő 3 napig nem evett.
Ne a kutya döntsön.
Petchef túl van árazva,etettem vele,bazi sokat tojt tőle a kutyám. Inkább zöldség meg szenhidrát egy kis hússal ezt tartalmazza,nem ér ennyit.
Negyedéből ki lehet hozni,túl van árazva.
Vicc,hogy egy kistestűnek 25-30 ezer ft legyen a havi kajája :D
Én havi 4-5 ezer ftból kihoztam attól függően milyen húst vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!