Törpe Uszkár otthon egyedül?
Hamarosan a családba kerül egy uszi kölyök. Az érdekelne, hogy mire kell figyelni egyedülhagyásnál.
Főleg uszkár tulajok válasza érdekelne, akiknek van tapasztalata a fajtával.
Tudom, hogy hajlamosak a szeparációs szorongásra, de sajnos mindenképpen egyedül fog maradni lakásban 5-6 órákra.
Na meg érdekelne milyen környezetet biztosítsak számára ezidőre. Amíg nem szobatiszta, addig csak a kisebbik szobában fog mozogni, viszont van elérhető magasságban konnektor.
4.-re.
8 óra meló + 1-2 óra utazás. Hazaérsz, sötét van, és -10 fok. Hol és mit akarsz a szabadban lenni? Főleg olyan ebbel, ami NAGY mozgásigényű, DE FÁZÓS!!!?
Nem tudom miből a feltételezés, de 10 perc sétára vagyok a munkahelyemtől. Nem lesz mindig sötét és értelemszerűen hideg sem... Tehát maradjanak fázós kutyák a tenyésztőn, amennyiben nem nyárra lesznek elvihetőek? Vagy ne is létezzenek 4évszakos országokban, ahol bizony évente előfordul hónapokra a trágya idő?
Ne haragudj, de egyáltalán nem értem az "érveidet".
7.
Köszi! Őszintén remélem menni fog. Kb én is úgy kalkuláltam, hogy az első nap után elkezdem majd pár percekre egyedülhagyni, majd fokozatosan huzamosabb időre.
8.
Erre való a tréningezés és a szoktatás. Kutyapelus is kint lesz neki hagyva, de 12 hetestől amúgysem várom el, hogy 10 nap alatt maradéktalanul elsajátítsa a szobatisztaságot. A lehető legbiztosabb körülmények mellett fog egyedül maradni, csak a konnektorral nem tudok mihez kezdeni, mert burkolaton kívül jobb ötletem nincs.
Kérdező!
Itt majdnem az összes válaszoló pesti. Ingázó az agglomerációból. Valószínűleg onnan jött az 1-2 óra a válaszolónak...
Nem feltételezik,hogy a gyk-t az ország más részein is olvassák 🤣🤣.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!