Törpe Uszkár otthon egyedül?
Hamarosan a családba kerül egy uszi kölyök. Az érdekelne, hogy mire kell figyelni egyedülhagyásnál.
Főleg uszkár tulajok válasza érdekelne, akiknek van tapasztalata a fajtával.
Tudom, hogy hajlamosak a szeparációs szorongásra, de sajnos mindenképpen egyedül fog maradni lakásban 5-6 órákra.
Na meg érdekelne milyen környezetet biztosítsak számára ezidőre. Amíg nem szobatiszta, addig csak a kisebbik szobában fog mozogni, viszont van elérhető magasságban konnektor.
Nem tudom, mik ezek a buta feltételezések. Lakásban élek, Budapesten, lakótelepen, és nem is 10 percre lakom a munkahelyemtől. Nem tudom, ki szerint nem lehet sötétben kutyázni, én kifejezetten azért szeretem a rövidebb nappalokat, mert ilyenkor kevesebb ember dugja ki az orrát, és sokkal nyugodtabbak a séták a kutyámmal, nem kell annyi hülyét kerülgetni, ilyenkor nincsenek az utcán a gördeszkások, akik direkt hergelik a kutyákat hangosan gurulva oda-vissza és röhögnek, ha sikerül, nincsenek debil "nézd, vauvau" szülők, akik biztatják is a gyereküket, hogy menjen oda idegen kutyához, aztán meg vannak sértődve, ha nem engedi a gazdi megsimogatni a kutyát... stb. Egyébként van kamerám a lakásban, a kutyám alszik, amikor nem vagyok otthon. Amúgy meg tudunk nagyokat kirándulni is, akár 30 km-t is. Igaz, most tudok heti több napot otthonról is dolgozni, de amikor örökbe fogadtam a kutyámat, akkor még teljesen bejárós voltam.
Nem lesz semmi gond. Szoktasd fokozatosan, és vegyél IP kamerát, amit okostelefonnal össze tudsz kötni, és tudod nézni, mit csinál a kutya, akár beszélni is tudsz hozzá.
"Budáról, időjárástól függően 1 vagy 2 átszállással érek be a belvárosba."
Buda melyik részéről a belváros melyik részére?
18!
Nem általánosítás. Itteni tapasztalat sajnos. Nagyon régen vagyok a gyk-n. Hidd el,volt olyan, hogy már kérdezték,hogy melyik kerületben lakok. Mintha csak Budapest lenne Magyarország...
13.
Köszönöm! Kamerára én is gondoltam már, de úgy voltam vele biztos túlzás lenne, mégha nyugodtabban is lennék, hogy bármikor rá tudok lesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!