Téli szélvédőmosót ivott a kutya , mi lesz?
A barátnőm kutyája téli szélvédő mosót ivott 2 napja.
Aznap hányt , kicsit szédelegve közlekedett de azóta semmi baja.
Lehet még ebből baj vagy megúszta ‘‘ennyivel’’?
Mielőtt kérditek , nemtudom én sem miért nem vitte azonnal orvoshoz.
Lehet hogy megúszta, lehet hogy jelentősen lecsökkent a várható élettartama.
Még egy orvos se fog tudni neten keresztül érdemi választ adni, hát még mi
mi lesz?
semmi, eddig se foglalkoztatok vele, most miért érdekel?
Megúszta.
Legközelebb, ha ilyen van (És most leírom, ami miatt egyszer egy mentőst támadtak itt be!!!) itassatok vele 1 dl vodkát vagy pálinkát!!!
Berugott
Abban nagy mennyiségű alkohol van.
Ha megvan még a flakonja, azzal együtt vigyétek állatorvoshoz. Vagy legalább hívjatok fel egyett, hogy az egyéb összetételek miatt lehet-e még baja.
Nem tudom mennyire hasonló a fagyállóhoz a téli ablakmosó. A fagyálló, ha kis adagban kap valaki, lassú halál. Leállítja a veséket, bevérzik a gyomra. Nagy adagban is ugyanez, csak gyorsabb a halál. Mindkettő nagyon fájdalmas!
Szóval ha hasonlít rá, akkor kell valamit kapnia a veséjére, májára, gyomrára.
Ha meg nem, akkor annyit fog mondani, hogy másnapos a kutyátok. Igyon sok folyadékot.
8-as vagyok
A vodkás válaszoló jól írja!
Erről jutott eszembe, hogy az metil alkohol, nem etil. Tehát az ablakmosóban mérgező az alkohol. Legalább egy telefont eresszetek már meg. A kutya nem tud szólni hogy fáj neki. Mire észreveszitek lehet oda lesz a veséje és altatni kell
#7 Semmi baj azzal, ha valakinek nincs pénze állatdokira. Ne tartson állatot, és kész.
Nálam se a fán nő a pénz, de gondosan félreteszek minden hónapban egy kis összeget a váratlan helyzetekre. És igen, a legkisebb gyanús jelnél viszem dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!