Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások, már tényleg odáig...

Kutyások, már tényleg odáig fajultak a dolgok, hogy az év 365 napjából az egyetlen szilveszteren már konkrétan fenyegetitek a testi épségét azoknak, akik szeretnék megünnepelni az újévet? Miért nem lehet kibírni ezt az egy napot?

Figyelt kérdés

Ez az egy nap, amikor az emberiség megünnepli az új évet, elköszön az óévtől, mindig ünnepelték, mindig volt durrantás, mindig volt Tűzijáték!

Egy napig nem bírjátok a kutyátokat elrakni úgy, hogy annak ne legyen baja?

Nekem is van állatom, macskám, halam, papagájom, mégsem más embereket okolok ha mondjuk valamelyik állatom elszökik és baja lesz! Ahogy nem kérem az államtól sem, hogy nekem alanyi jogon biztosítson a madaramnak kalitkát és kaját pl.!

Miért nem lehet ezt az egy napot kibírni? És eleve milyen szöveg terjed az interneten, hogy bejön a házamba és majd jól megmutatja nekünk?

Remélem lesznek olyan állattartók, akik megcáfolják azt, hogy mindegyik állattartó ilyen!

2023. dec. 28. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
94%
Szerencsés az, akinek ez egy évben tényleg csak egyszer és csak arról az egy éjszakáról szól. A legtöbb helyen nem ennyi, a háborgás pedig emiatt van. És nem csak a kutyáknak probléma. Az én kutyám leszarja, nem érdekli, tényleg. Nem miatta zavar engem is. Itt látom a lakótelepen, hogy erkélyről meg az autókkal teli parkolóból lőnek, és reménykedek, hogy az én lakásomat egy sem találja el. Akinek még soha nem kellett elhagynia az otthonát más felelőtlensége miatt, az könnyen dumál. Nekem már kellett menekülni azért, mert tűz ütött ki alattunk a panelben. Akkora füst volt a lépcsőházban, hogy egy lépésre nem láttunk előre. Persze, mindenki azt hiszi, hogy vele ez nem történhet meg, amíg nem történik meg vele.
2023. dec. 28. 22:33
 22/64 anonim ***** válasza:
54%
Egy nap? Már most durrogtat a sok nyomorék. És igen, tegnap mentem át és közöltem a szomszés tolvaj cigánnyal és purdé szaporulatával azt a ködös jóslatot, hogy fulladásos halállal halnak meg, ha még egszer petárdáznak.
2023. dec. 28. 22:56
 23/64 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, te valójában nem vagy kíváncsi a válaszra, csak jöttél egy kicsit provokálni, igaz? :-)
2023. dec. 28. 23:43
 24/64 anonim ***** válasza:
83%

Te csak nyugodtan szórakozzál, más meg földönfutóvá válik az agyatlan tűzijátékozók miatt...

[link]

2023. dec. 28. 23:49
 25/64 anonim ***** válasza:
83%

Èn macskás vagyok.

Minden szilveszterkor vègig vonulnak az utcámban ès a kertekbe dobálják be a petárdákat. El bírom kèpzelni milyen boldogság lehet egy kerti állatnak ez. A benti macskám is fèl.

Sőt, èn is, hogy nehogy kidobják az ablakomat, vagy felgyújtsák a házamat/rakodómat ezek az ünnepelgető agyatlan fèrgek.

Mièrt nem a saját kertjükbe, a saját házukra dobálják a petárdát, tüzijátèkot?

Annyi eszük van, hogy a saját tulajdonukat fèltik.

A szomszèdomnak pl volt kutyája. Vonyított. Ezek a tetvek röhögtek rajta ès dobtak be több petárdát is, mert nagyon èlveztèk hogy fèlt a kutya.

Okè, nem kène betiltani, de korlátozni kène hogy az ilyen esetek ne forduljanak elő.

2023. dec. 29. 07:30
 26/64 anonim ***** válasza:
92%
Ugyan tök feleslegesnek tartom a tűzijátékozást és a kutyáim sem félnek extrém módon tőle, de nálunk is volt, hogy bedobták az udvarunkba és tényleg nem csak egy napról van szó, nálunk már most elkezdődött a durrogtatás. Ameddig nincs meg a megfelelő kultúra a tűzijáték használathoz, addig nem kell csodálkozni, hogy a kutyások is extrém módon, extrém kommentekben reagálnak rá. Feltételezem a facebookon terjedő írásra reagáltál. Azért úgy gondolom, hogy ha ezt testi fenyegetésnek értelmezed, akkor nálad is nagy gondok vannak a szellemi képességekkel és a szövegértéssel.
2023. dec. 29. 08:17
 27/64 anonim ***** válasza:
93%
Ha rajtam múlna, én csak pirotechnikai szakembereknek, és erre kijelölt helyeken engedélyezném ezeknek a használatát.
2023. dec. 29. 08:17
 28/64 anonim ***** válasza:
73%

"egyszerűen ne tarts állatot! Nem vagy alkalmas állattartása !"

Ő kutyát tartani akar, nem kutyát dugdosni előled!

2023. dec. 29. 09:33
 29/64 anonim ***** válasza:
74%
Ez a petárdázás szerintem proli dolog. Ráadásul mindenki sír, hogy milyen szar ez az ország, nem lehet megélni, de azért 60-80-100ezer forintot 5-8 perc alatt eldurrogatnak, mert "nehogy már ne engedhessem meg magamnak".
2023. dec. 29. 09:40
 30/64 anonim ***** válasza:
81%
#29 a petárda régóta be van tiltva.
2023. dec. 29. 09:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!