Tik mit tennétek ha a szomszéd beújítana egy pitbullal?
A környékemen is vannak pitbullok. Az a baj velük, mint fentebb írta valaki, hogy nagyon kedves, szelíd kutyáknak tűnnek, de bármikor bekattanhatnak és nagyon súlyos sérülést képesek okozni. Ezért veszélyesek. Igaz, hogy a kistestű kutyák gyakran agresszívebbek, harapósabbak, de nem tudnak nagyon súlyos sérülést okozni, valamint az ember is könnyebben tud védekezni (felrúgni egy 4 kilós kis kutyát nem nagy kunszt, de egy nagyobb, erős állattal ezt nem lehet megtenni).
A pitbull megszeretteti magát, aztán esetleg váratlanul támad és széttép. Kiszámíthatatlan fajta.
"ez mindenkinél így van amíg nem támad rá komolyabban kutya"
Engem kuvasz támadott meg gyerekkoromban.
Talán sétáltatják is a kutyát.
Tudtam, hogy valaki értetlenkedni fog.
Nagy rajongoja vsgyok a piteknek.
Biztos,h sutnek nrki hust es atvinnen az ajtohoz welcome drinknek. (Ajtot nem akarnam atlepni az ismert tetuletvedo oszton miatt.
Rendszeresen kolcsonkernem futni a sajat nagyobb bull tipusu kutyam melle a kicsikejet. ❤️❤️❤️
Egy pittel vagy baratkozol vagy az ellensege leszel.
Jobban jarsz,ha az altala felajsnlott baratsagot elfogadod es simized .
46- Mintha annyria tudnák fogni a nagykutyákat.
Mindig a kutya húzza a gazdit, 44kg-os lányt is láttam 80kg-os izmos kutyával. A kutya ki is szabadult és a csivimhez szaladt. Szerencsére, hogy a szüleim megtudják védeni magukat és apa a földhöz szorította. Én nem tudtam volna.
Nagy, izmos kutya, kevés embernek való szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!