Hogy tudom megvédeni a kisméretű kutyám 2 szomszéd, átjárós agresszív kandurmacskától, akik rájöttek, hogy sarokba tudják szorítani a kutyát?
Attol eltekintve hogy egy mèretben kb megeggyezô macska simàn a kutya/farkas felè kerekedik ja teljesen megàlja a helyèt az hogy egy kutyàt nemlehet kutyànak nevezni ha egy macska lerendezi…
Èn mondhatni kutyapàrti vagyok..de gondolkozz
Mit tud egy kutya?harap meg ugràl…a macskafèlèkhez kèpest tök korlàtozottak mozgàsterèn..
Egy sàrhegyi vs puma/hiùz..hàt szegèny kutynak nemsok esèlye lenne…
Tàvoltartani a macskàkat nemtudom talàn csùzli ès gumibogyò….gondolom nem kivègezni akarod a macskàkat..vagy?
Esetleg ha odamennek hozzàd a macskàk egy kis erôspaprika tuning hatàsos lehet
Én anno egy erős pumpálható vizipisztollyal intéztem. (Vizipuska)
Ha meg jelentek kaptak egy kis vizet.
Nem árt igazán de kellemetlen nekik.
A szomszédnak is lehetne szólni, h oldja meg, h a macskái ne menjenek a területedre, jogilag nem is lehetnének a területükön kívül (tudom, hogy a szokásjog más, de rengeteg megoldás van már erre).
Ilyen "érzékeny" kutyát nem hagynék én sem felügyelet nélkül az udvaron. A foxival meg sokat kell foglalkozni, illik 1-2 órát sétálni, futtatni naponta és nem is olyan egyszerű kutyák, hogy emiatt megérjen tartani egyet.
Ismerek olyan havaneseket és törpe uszkárokat, akik lazán kizavarnak minden macskát a kertből, de tényleg csak akkor legyen kutyád, ha amúgy is szeretnél másik kutyát (meg amúgy velük is foglalkozni kell, de nem olyan makacsak, mint egy foxi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!