Hogy tudom megvédeni a kisméretű kutyám 2 szomszéd, átjárós agresszív kandurmacskától, akik rájöttek, hogy sarokba tudják szorítani a kutyát?
Nekem a vizsla méretű(20 kilós) nagybundás keverék kutyámat pórázon sétáltatva támadta meg két kistestű anyamacska, rendesen ráugrottak, szétkarmolták fejét, nyakát, a füle is elszakadt, össze kellett varrni, a szemét csak az Isten mentette meg, becsukta és csak kiabált szegény blöki, nem bírt el velük, én rúgtam le róla az egyiket, a másikat elkaptam a grabancánál, eldobtam, de jöttek utánunk, kővel, bottal dobáltam őket, mert megint neki mentek volna, talán nekem is. Az eset után az otthoni két macskánktól is félt egy darabig, pedig az enyémek kultúráltak, soha nem bántották, sőt együtt szoktak aludni, meg mosdatni is szokták, ha esős séta után vagyunk, meg egymás tányérjából esznek sokszor.
Nem tudsz mást, mint felügyelettel mentek ki együtt, kezedben vízipisztoly, paprikaspray és ha meglátsz egy macskát, már messziről spricceled vagy ha közel jön, belerúgsz, de gyors legyél, mert rád is ugrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!