Hogy dolgoztad fel a kis kutyád halálát?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Volt egy kis yorkim 4évesen sajnos életét vesztette,arra keltem fel reggel,hogy már soha nem fog többet ugatni..Egy állatmenhelyen volt egy yorki anyuka és az ő gyermeke volt,pár hónapos kora óta velem élt..
Reggel azonnal el vittem az állat orvoshoz,természetes halál volt..
Nagyon hiányzik,1hete vesztettem el.
Nektek,hogy sikerült fel dolgozni? Mi segíthet?
Köszönöm a válaszokat!🥺❤️
2023. dec. 16. 19:16
1/7 anonim válasza:
Barkácsoltam neki koporsót és eltemettem benne 30 kiló homok segítségével, várjuk a tavaszt, hogy végső helyén eltemethessük...
Addig a pincében van.
2/7 anonim válasza:
Sajnálom, hogy elvesztetted a kutyusod. :(
Idővel jobb lesz. Én még mindig érzem a hiányát, pedig több mint 2 éve elment. Viszont az idő sokat segített, hogy enyhüljön a fájdalmam
3/7 anonim válasza:
Nem értem miért lett törölve a válaszom, egyáltalán nem normális dolog egy kutyát nem rögtön eltemetni. Gondolom milyen büdös lehet a pincében a teteme. Nem értem most miért nem lehet egy kutyát eltemetni? Nem hiába vagy lepontozva, biztos ilyen provokatív válaszoló vagy.
4/7 anonim válasza:
3-mas hogy temessem el egy társasházban? Nincs kert!
5/7 anonim válasza:
Nem büdös, a pincében hideg van, egy 70x40 centis fadobozban van ami vagy 40 centi magas és porszáraz kvarchomokkal van feltöltve a doboz szinültig. A tetem középmagasságban helyezkedik el, és be van tekerve a kedvenc pólójába. Egy hónapja így van.
6/7 anonim válasza:
Eltemettük. Ezen kívül a fényképeiből összeállítottam egy albumot, ami közben végig tudtam gondolni az életét, hogy mi mindent csináltunk azalatt a 14+ év alatt, emlékeztetett arra, hogy ugyan öreg kutyaként gondolok rá, de volt bohó kölyök is. Ezt az albumot bármikor le tudom venni a polcról, az évek múltával egyre kevesebb bánattal és egyre több örömmel, hogy ő itt volt nekünk.
7/7 anonim válasza:
Mivel nem bírok háziállatnélkül a halál után pár hónapra lett egy újabb tacskó kiskutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!