Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más is így van a bull típusú...

Más is így van a bull típusú kutyákkal?

Figyelt kérdés

Én alapvetően szeretem a bull típusú kutyákat, staffordshire bullterriert még lehet tartanék is, de nem szeretném séta közben a kutyáim közelében tudni őket. Mindet elkerülöm. Én ugyan nem félek tőlük, szívesen meg is simogatom őket (ha lehet), viszont a kistestű kutyáimat féltem tőlük. Úgy vagyok vele, hogy kutyaviadolokra lettek kitenyésztve, még ha sokukat régóta nem használják már erre, attól még ott van bennük. Vadászkutya is vadászkutya marad, ha nem vadásznak vele akkor is. Terelőkutya is ösztönösen terel.

Nekem egyik kutyám tacskó keverék, az összes pici szőrös állatra (patkány, egér, sün stb) rámenne. A madarak viszont hidegen hagyják érdekes mód, nyugodtan sétálgathatnak előtte a galambok :D ásni imád és profi is benne, pedig csak félig kotorékeb (néha hagyom, hogy egy-két feltúrt földkupacon kiélje magát)

Na szóval a lényeg, hogy ha egyedül vagyok, akkor semmi gondom a bullokkal, viszont ha a kutyáimmal sétálok, akkor egyértelműen kerülöm őket. Lehet, ha nagytestű kutyám lenne, akkor bátrabb lennék, de így biztosan nem engedem őket bull típusú kutya közelébe.

2023. dec. 14. 14:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
81%

Ésszerű hozzáállás a harci kutyafajtákhoz.

Garantálom hogy egyetlen bullos se hord magánál szájfeszítőt vagy fojtópórázt, ha egyszer egynél bekattan valami pillanatok alatt élettelen ronggyá ráz egy kiskutyát.

2023. dec. 21. 02:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!