Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan játszol a kiskutyáddal?

Hogyan játszol a kiskutyáddal?

Figyelt kérdés
Mennyit, mivel, hogyan...? Én jelenleg egy zoknigombóc-szerű kis csomót húzogatok előtte, nagyon élvezi ráncigálni, még morog is közben. :D A lábunkat is szereti sajnos rágcsálni, erről próbálom leszoktatni. Amúgy nagyon sokat alszik utána, ha eléggé kifárasztjuk, de ha nem eleget rángattuk előtte, akkor a saját farkát kergeti. xD Ti hogyan játszadoztok vele/velük?
2010. okt. 20. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Loptam egy teniszlabdát a gimiből, és azt dobálom neki.

De inkább sétával szoktam kifárasztani...

Ha játszani akar, hozza a labdáját.

2010. okt. 20. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia attól függ milyen kutyád van minden fajtának más a mozgásigénye nekem egy 3 hónapos beagle kutyám van ő labda őrült napi 4x20 percet dobálok az udvaron megállás nélkul aztán nagyokat alszik este vacsi előtt egy nagy séta és alvás este 8-tól reggel 8-ig egy hangja nincs szerintem ez így elég neki.
2010. okt. 20. 13:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Bújocska, fogócska, diószedés a kertben(ki látja meg elsőnek?)

Szeret üres műanyag vizes palackkal játszani. Szarrá rágja, Botokat rágcsál, aztán belekapaszkodik a gatyaszáramba, és úgy megyek vele!

2010. okt. 20. 13:57
 4/9 BeerHunter ***** válasza:
2010. okt. 20. 14:14
 5/9 anonim válasza:

Nekem 2 kutyusom van. Az egyik már 11 éves. Ő nagyon szereti, ha simogatom. Ha megyek, s ő éppen egy kis simire vágyik, akkor fogja magát, és leül az utamba.:) A másik 7 éves, de olyan mint egy kiskutya. Nagyon imád játszani. Általában labdázni szoktam vele, mert azt nagyon imádja,és mostanában ha olyan kedvemben vagyok, akkor előtte a földön mozgatom az ujjaimat, meg incselkedek vele, akkor olyan aranyos, megfogja magát, és ráfekszik a kezemre, vagy próbálja 'elkapni'.

Bocs, hogy hosszú lett.

2010. okt. 20. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:
hát nekem van egy kis spániel-spicc keverékem de őt nem fárassza le a labda dobálás,semm a futás csak a foci ezért focizni szoktam vele :D nagyon aranyos mikor az ora hegyével guritja a labdát és a két mellső mancsával irányitva cselez,igai kis focista :D hát ő guritja,"rugdossa" a labdát XD jah meg szoktunk menni minden héten 2x túrázni az erdübe vagy a parkba ki megyünk és ott szaladgál a többi kutyával :)asztán mikor haza érünk jó nagyokat alszik.
2010. okt. 20. 14:27
 7/9 A kérdező kommentje:
:D Kösz a válaszokat. Lehet, hogy én is levideózom, ahogy "vadászik" a rongyra, úgy ugrik rá, mint a rókák az egérre, és hörög hozzá, ha elkapja. Amúgy nyolc hetes kicsiről van szó. :D
2010. okt. 20. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:
fúúh hátxd a kis sipolós labdáját dobálom,akk futás az a mindenexd és a nagyal szokott még játszanixd enyém 4 hónapos
2010. okt. 20. 15:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálunk az üres müanyagpalack a nyerő...Avval a 10 hetes cane corsom órákig eljáccik egyedül...amugy ha betonon játszol vele, még élvezetesebb, még hangosabb...
2010. okt. 21. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!