Füzetni kell azért ha egy kutyát kihozol a kutyamenhelyről? Ha igen kb. mennyi?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 17:31
11/15 zsopega válasza:
Én éppen két hete hoztam el egy menhelyi kiskutyát. 11 hetes, gyönyörű. A neten szerettem bele, másnap ezerrel robogtunk érte Budapestről Székesfehérvárra. Ők csak a chip árát kérték el, ez 2000 ft volt, az első oltását is ott kapta meg, de azt ingyen, meg a féreghajtót. De mindenből csakis az elsőt. Elég ramaty állapotban volt, az elmúlt három hétben kétnaponta voltunk orvosnál. Hasmenés, kennelköhögés. Most 6 (!!!) féle gyógyszert szed, antibiotikumot, köhögéscsillapítót és vitaminokat. Most a héten javult annyira, hogy megkaphatja a második oltását. Az orvos azt mondta, hogy a menhelyi kiskutyák (kölykök) nagy része elpusztul a kihozatal után. Az enyém lesz a kivétel! Készülj fel! Nehéz, de a szeretetük mindent megér! Sok sikert, de csak ha nagyon komolyan gondolod!!!
12/15 anonim válasza:
Elvileg ingyenesen elhozhatóak, de mi pl a misinia menhelyről hoztunk kutyát pécsen, és kiemelte a hölgy, hogy szoktak elfogani adományokat:) de ez mondjuk érthető a chipek oltások miatt.
13/15 anonim válasza:
Igazából a kutyatartásban nem a "beszerzési ár"a költség...
14/15 A kérdező kommentje:
értem..kösszi a kommenteket. :D
2010. okt. 20. 16:22
15/15 anonim válasza:
Nem írtad helytelenül a füzetni szót,mert a tanárom is így mondja a fizetni szót!Egyébként valamennyit kell,legalábbis nálunk 10 éve így volt!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!