Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meg lehet valahogy tanítani a...

Meg lehet valahogy tanítani a kutyának, hogy ne bántsa a cicákat, tyúkokat, süniket? (Husky faj/5 éves)

Figyelt kérdés

2023. okt. 27. 15:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azert van kulonbseg tenyleges vadaszat, es keritesen keresztuli kergetozes kozott. A kolyok kutyat szerintem elso nap beengedtem a tyukudvarba, gond nelkul. Semmi nem tortent, aztan ahogy telt az ido, rajott hogy lehet fogocskazni a tyukokkal, terelgetni oket, amibe neha beleszol azert a kakas is. A felnott amstaffnak is megmutattam a kiscsibeket, mindig leultettem, es nezhette oket, de ha nem vagyok ott, akkor biztosan elkapja oket. Fegyelem, allando felugyelet nagyon sokaig, amikor mar nagyobbak lettek a csirkek, nem igazan erdekelte keritesen keresztül, aztan egyszer valahogy atjutott a tyuk a kutyas reszre, azt elkapta. Nagyon le lett bszva erte a kutya, fel napig hozza se szoltam, be se johetett a házba. Itt tanulta meg, hogy nem jo kovetkezmenyei vannak, ha bantja a szarnyasokat. Azota siman kiengedem a tyukokat a nagy udvarra a kutyak közé, es mellettuk kint van 2 futókacsa is, a kutyak ilyenkor is lazabb felugyelet alatt mennek ki, ha itthon vagyok. De a fiú kacsa a főnök, 2 pillanat alatt betereli a kutyakat. 🤣
2023. okt. 29. 07:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Az Amstaff jobb lehet mint egy kommondir meg lehet nincs is 40 kiló és könnyű vele. Nálunk ha anyu kiengedne a tyúkokat az akommondor keverék megfogja. De nem is komndor egészen mert vörös színe vanes sárga szeme. Másképp fehér volna a szőre és barna szeme.
2023. okt. 29. 13:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Lehet veszek valahonnan 1-2 kiscsibét és kipróbálom majd hogy reagál rájuk. Megpróbálom megvédeni a csibéket a kutyától.
2023. okt. 29. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne.
2023. okt. 29. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!