Meg lehet valahogy tanítani a kutyának, hogy ne bántsa a cicákat, tyúkokat, süniket? (Husky faj/5 éves)
Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 15:57
1/14 anonim válasza:
En amstaffnak elmagyaraztam,h ne szorongassa,hanem csak cipelje a sunoket. Azota nem esik nyjuk csak utaznak a szajaban. (Ellenorzom,h jolvan ak utana,gombolyuek.)
2/14 anonim válasza:
Azt még csak-csak, hogy amikor jelen vagy hagyja őket, de lutri, hogy a jelenléteden kívül is békén fogja-e őket hagyni (valszeg nem)
4/14 anonim válasza:
Huskynk volt. Hamar megtanulta, hogy nem szabad. Okos kutyák. Megfogtuk a macskát/csibét, épp amit akartunk tanítani. Odatettük az orra elé. Ha oda kapott felé akkor elhuztuk a kezünket, majd határozottan rászoltunk, hogy nem szabad! Kézmozdulattal is jeleztünk, hogy nem! Pár alakalom után már nem volt probléma. A macskákkal utána együtt is aludt, a csirkéket pedig védte.
5/14 anonim válasza:
Milyen faj az a husky faj?
Most került oda ennyi állat? Eddig nem lett szocializálva hozzájuk?
Tudod kezelni a kutyát az állatok mellett?
6/14 A kérdező kommentje:
Nálunk semmilyen más állat nincs csak a kutya, a szomszédban vannak tyúkok azokra próbál vadászni, de a kerítés miatt ugye nem tudja elkapni őket. A többi állat csak úgy bejön a kerbe, aztán a kutya elkapja őket.
2023. okt. 28. 01:06
7/14 anonim válasza:
Egy kommondor keveréknek hogy lehet elmagyarázni hogy ne kergesse a cicakat és ne bántsa a tyúkot? Azok buta fogok és nem értenek a szép szóból meg a verésből se sajnos. Egy kommondornak nem lehet parancsolni. Azokat ki kéne csapni a mezőre mert nem fogják fel hogy tyúkot, macskát nem bantunk.
8/14 anonim válasza:
Mert egy husky kicsi kutya és szelíd meg értelmes. De egy kommondor nagy és buta. Verni nem lehet mert megharap vagy szét is tép, a szóból nem ért akkor hogy lehet elérni nála hogy ne bántsa a cicákat, tyúkokat. Nem tudom milyen egy Amstaff de egy kommondornal nem lehet nagyobb. Egy kommondir keverék mint unokatesóm kutyája, belőle indulok ki 40 kg. Szerintem nincs 40 kg nagyobb kutya.
9/14 anonim válasza:
Közel esélytelen, mert felnőtt, rákapott már az "ízére", a kisebb állatok levadászása szinte fajtajelleg a huskyknál. Az sikerülhet, hogy mikor ott vagy, ne bántson semmit, amúgy meg rakj villanypásztort a tyúkos részre, ha nagyon nézi a kerítést...
A kommondor nem tudom, hogy lett idekeverve, de szerintem az, aki bántja a gazdája állatait, egy selejt. Ettől persze még megérdemli ő is, hogy szeressék, jól bánjanak vele stb., csak nem kell engedni, hogy szaporodjon...
10/14 anonim válasza:
Ha ott vagy, le tudod erről állítani? El tudod érni, hogy a jelenlétedben ne foglalkozzon se a csirkékkel, se a kertben lévő macskákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!