Be lehet tanítani egy kutyának, hogy soha ne ugasson?
Figyelt kérdés
Szomszédban lakóknak van egy beagle kutyusuk, és amióta ide költöztek egy hangot se lehetett hallani.2021. jún. 26. 22:26
1/7 anonim válasza:
Az a kutya amelyiknek minden rendben van a fejevel/fejeben, az ilyen kutyak normalisan viselkednek :)
2/7 anonim válasza:
Beaglenél az nagy szó.Vadászkutya,hajtó kutya,ösztönösen vonyít minden sz*rért és a sétát is viszonylag nehéz neki rendesen megtanítani.Megy az orra után se hall se lát módban.
De persze,sok munkával vagy egy hangszálat elmetsző orvossal minden megoldható :D
3/7 anonim válasza:
Amstaffunk van. A mi tenyesztonk az osszes kutyajat csendbenmaradasra nevelte . Nyilvan az eladhatosag miatt.
Meg felarat is kerhetett volna emiatt.
Tud ugatni,kemeny hangja van. Nincs elvagva a hangszala.
5/7 anonim válasza:
Van pár beagle a lakótelepen, egyiket sem hallottam még ugatni, igaz, bent nem tudom, mert nem az én lépcsőházamban vannak, de kint nem ugatnak. Egyébként sokat számít, mennyire ugatós fajta, mert ez sem egyforma a kutyáknál, és hogy mennyit foglalkoznak vele.
7/7 anonim válasza:
Be lehet tanítani viszont akkor nem lesz jó házőrző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!