Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha a kutyám huzamos...

Mit tegyek ha a kutyám huzamos idelye horkant és görcsösen megfeszül?

Figyelt kérdés

A kutyám legalább egy órája folyamatosan horkant, megfeszül, valószínűleg felszippantott valamit az orrába, csinált már ilyet máskor is, de fél percnél nem szokott tovább tartani, igazából most is rövid ideig csinálja, pár percig a megszokott módon lélegzik, aztán kezdi előröl, késő este van és sajnos nem tudom hogyan segíthetnék most rajta. Nagyon aggódom érte.

Ha ez számít 5 éves shih-tzu fiú.

2023. okt. 18. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem viszed el az állatorvosi ügyeletre?
2023. okt. 18. 21:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs rá lehetőségem. Tanyán lakunk, a párom elvitte az autót, dolgozik. Majd csak reggel jön haza. Hidd el, ha tudnám már rég elvittem volna.
2023. okt. 18. 22:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Visszafelé tüsszentés?

Be kell fogni kicsit az orrat, hogy nyeljen. Keress rá neten, van 1-2 praktika.

2023. okt. 18. 22:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Rákerestem, valóban erről a visszafelé tüsszentésről van szó, elnézést kérek, de nem tudtam hogy ezt így hívják. Próbáltam pár praktikát, volt amitől 5 percre is elmúlt neki, viszont azóta is folyamatosan visszajön, és egyre ilyesztőbb. Az az igazság, hogy kezdek kétségbe esni. Lehetséges, hogy reggelig komoly baja eshet? Nagyon megilyeszt ez a helyzet, és hogy látom hogy szenved szegénykém és azt is látom ahogy rámnéz, hogy tőlem várná a segítséget, de már nem tudom mit csináljak.
2023. okt. 19. 00:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet? A levegő párásítása is segíthet.
2023. okt. 19. 07:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Orvos
2023. okt. 19. 09:06
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
Hívd fel az orvost, és amint lehet, vidd el a kutyust. Más opció tuti nincs? Ismerős nem tud eldobni?
2023. okt. 19. 10:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Reggel bementünk az orvoshoz, aki nagyjából hülyének nézett és nem értette, mit aggódok annyira. Valahogy megpiszkálta a kiskutyám orrát, ott nem egészen értettem mi történt, azóta is elég furcsán veszi a levegőt és látom rajta hogy nincs olyan eleven kedvében mint máskor, de valamivel jobb a helyzet.
2023. okt. 20. 00:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el másik orvoshoz! Olyanhoz, aki egyrészt ért hozzá, másrészt akitől meg mered kérdezni, hogy mit csinál és miért.
2023. okt. 20. 05:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Osztom 05:15 véleményét. Normális doki nem néz hülyének, akkor sem, ha tényleg valami hülyeséget csináltál/kérdezel.

Elmagyarázza, hogy mit és miért csinál, mi lehet a probléma oka, és legjobb tudásához mérten igyekszik azt megoldani - kezelés után meg általában kéri, hogy menjetek vissza kontrollra. Olyan nincs, hogy megpiszkálja, aztán hagy titeket a sorsotokra, a kutya meg továbbra is fura tünetet produkál.

Keress egy másik, jó állatorvost, valahol a környéken biztosan van, ezt pedig felejtsétek el.

2023. okt. 20. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!