Nem fogják megtépni a kölyökkutyám a felnőttek? Kis domináns hülye, találkozunk egy kutyával, rögtön kihúzza magát, szőre az égnek, megfeszül. De nem "támad", nem morog.
Megkérdezhetem, hogy mindeközben te hol voltál, amikor a kutyád a másikat terrorizálta?
Normálisan szocializált felnőtt kutya nem bánt kölyköt, de azért vagy a gazdája, hogy kontrolláld a viselkedését. Ha az egészre csak legyintesz, hogy "ááá ő ilyen" na abból komoly gondok lesznek később.
3 km-rel arrább cigiztem és beszélgettem. Oda se néztem, le se szartam.
Ha így lenne, akkor nem kérdezném.
A kutyám pórázon volt, a másik kutya jött oda hozzánk. Ő nem volt pórázon, a gazdája egy kis pötty volt a messzi távolban.
3 km-rel arrább cigiztem és beszélgettem. Oda se néztem, le se szartam. EZ szarkazmus.
Ha így lenne, akkor nem kérdezném. EZ magyarázat.
A kutyám pórázon volt, a másik kutya jött oda hozzánk. Ő nem volt pórázon, a gazdája egy kis pötty volt a messzi távolban. Ez a valóság.
Így már megvan???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!