Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Külföldi (németországi)...

Külföldi (németországi) tenyésztőtől megéri kutyát venni, nem átverés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék venni egy pomerániai törpe spitz kölyköt, azonban kisebb túlzással fél millió forint. Találtam egy "tenyésztőt", akivel felvettem a kapcsolatot emailben, és azt mondta, hogy magáért az az állatért nem kell fizetnem, szimplán a repülési szállítást kell fedeznem, ami 45ezer forint. Elég fura volt nekem már itt az egész...Ahhoz, hogy ide szállíttassa elvileg a kutyust, csak az adataim kellenek, aztán a repülési szolgáltatók felveszik velem a kapcsolatot. Vágjak bele, vagy ez instant kamu? Nem mellesleg elég kamu szaga volt az írásának, hiszen ilyen bot szerűen válaszolt, de végülis érthetően. Köszönöm szépen, kérem az idióták kíméljenek.

2023. okt. 15. 21:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Még kutyát se kapnál, elutalnád a pénzt egy bankszámlára és felszívódna az illető.
2023. okt. 16. 07:42
 12/14 anonim válasza:
92%
Jezusom… komolyan van meg ember 2023ban aki egyaltalan csak elgondolkodik egy ilyen dolgon? Gondolod hogy egy felmilliot ero allatot csak ugy megszerezhetsz az erteke tizedeert? Miert? Miert tenne ilyet barki? Hihetetlen hogy akar csak addig a percig elgondolkodik ezen valaki amig kiirja Gyik-re. Az eredeti piaci ar tizederol beszelunk, amit elvileg fizetned kene. Nem egyertelmu? Nincs ingyen ebed
2023. okt. 16. 08:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik szomszédom külföldről vett törzskönyves kutyát, de nem így, ez átverés, de nem minden esetben átverés külföldről kutyát venni.
2023. okt. 16. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez nagyon kamu és át verés. A kutya mindennel együtt 8 millió forint lenne külföldről, neked kell el hozni igazi tenyésztő
2023. okt. 16. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!