Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkora a súlya és a magassága...

Mekkora a súlya és a magassága kb egy 5-6 hónapos rottweiler kutyának?

Figyelt kérdés

Külföldi oldalakon nézegettem és ott úgy vettem észre magasabbak és nagyobb tömegűek ebben a korban, mint az enyém. Mivel még nem volt rotim így nem tudom eldönteni. Ítt a kutyám képei:

[link]

[link]

[link]

2009. jan. 2. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt rotim, de szerintem nem baj, hogy kisebb. Egy felnőtt rottweilermarmagassága: kan 63-69cm, szuka 58-63.5cm tömege: 40-50kg. Mint láthatod, a kanok nagyobbak, mint a szukák, te ugyan nem írtad a nemét, de lehet, hogy ezért látod kisebbnek. Az 57 cm-es magasság szerintem teljesen jó egy felnőtt kutyának is, a súlya azért csak 25 kg, mert még fiatal. A vérvonal sem mindegy, lehet, hogy egyes vérvonalakból származó kutyák nagyobbak, erőteljesebb felépítésűek. Egyes országok szintén egy kicsit eltérően értelmezhetik a fajtastandardet, ezért bizonyos fajták egyedei közt országonként is lehetnek eltérések. De ha kétségeid vannak, keress fel egy állatorvost. A képek alapján nem tűnik soványnak, bár elég rossz minőségű képek, ezért nehéz megállapítani.
2009. jan. 2. 21:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Igaz elfelejtettem leírni, de kan kutyáról van szó. Azt nem tudom igazából h kisebb e mint kellene csak onnan gondolom, h láttam külföldi kutyákról adatokat. Habár azok font ban voltak megadva. Apja, anyja nagy termetűek.
2009. jan. 2. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
20-25kg. A rottit soványan kell tartani, ne enged elhizni.
2009. jan. 13. 16:23
 4/4 anonim válasza:

hello

van egy rottweilerem 6honapos szuka kutya.

38 cm magas.13kg . akkor ez rosz eredmenynek itelheto?

igaz kis koraban eleg rosszul volt tartva,ahonnan elhoztam naponta egyszer kaptak enni,mar ha kaptak!

2010. jan. 4. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!