Tanácsokat kérnék. Teljesen magamba vagyok zuhanva?
a kutyámat menhelyröl fogadtuk örökbe.azt mondták hogy kiirvatalanitották.de csak elkötötték neki.ezért sajnos gennyes lett a petefészke és megrepedt. és a hasüreg tele ment gennyel. meg hasnyál mirigy gyulladása is volt. nem vettünk észre semmi különöset. örült nekünk.odajött a 7 hónapos kutyámmal mindennap játszott. de egyik este 15.én rosszul lett elmentünk a kórházba vele és mondták hogy ez van sürgösen meg kell műteni másnap 16-án délbe meg is műtötték de nem birta a szive.az visel meg de nagyon hogy közölték velem hogy nagyon sajnálják de nem tudták megmenteni akkor még nem fogtam fel és akkor fogtam fel mikor láttam a műtösztalon, akkor nagyon elkezdtem sirni és odamentem hozzá és elköszöntem neki végig mig ott voltam sirtam és simogattam. műtét elött,mikor az orvos adta be neki az altatót teljesen máshogy nézett rám nem is értettem hogy mért most már tudom hogy elköszönt
nagyon fáj és most is sírok, de nem érzem ugy hogy kell másik kutya van most egy . de ö is nagyon szomorú. majd talán tavasszal
Részvétem :'( Én augusztus 14.-én vesztettem el szeretett kutyámat :( Annyira de annyira nagyon kötődtem hozzá, hogy szinte fel sem fogtam. De ez a kis idő is megnyugtatott (hál' Istennek mert nem bírtam volna lelkileg). Rengeteget sírtam! És sírok is a mai napig. Viszont az utolsó pillanatban megígértem neki, hogy ha lesz is egy másik kutyám, nem tölti be a helyét soha, még ha azt is imádni fogom. Szekrényemen még mindig ki vannak ragaszgatva a képek, és nem fogom leszedni! Szoktam érte imádkozni, és mindig csak a szép pillanatokra gondolok.. De nagyon nehéz és aki ezt nem élte át nem tudja felfogni mennyire. Jobban fáj mindennél egy állat vagy ember elvesztése, mint egy hasbaszúrás, egy pofon, bárminél..
Tegnap előtt vettünk egy új kutyust, nagyon megszerettem, de a képek ott maradnak a szekrényemen, akár mennyire imádom már most az új jövevényt. És az emlékek megmaradnak, és azt remélem egyszer majd találkozunk odafent. Csak nagyon rossz a lelki furdalás, hogy néha kiabáltam vele amikor elszökött és most nagyon megbántam, nagyon rossz érzés, de tanultam belőle hogy az új kutyómnak soha ne okozzak semmi lelki bizonytalanságot.
Ennyit akartam mondani, hogy teljesen megértelek, és amúgy nekem is el kellett altatni szegény kutyám, pedig fiatal volt, kb. 4-5 éves és az utcáról fogadtuk örökbe :)
Részvétem utólag is és nagyon sok szerencsét és megnyugvást a továbbiakban is.
Egy 12 éves lány
oké köszi:)
remélem ti nem fogjátok azt átélni amit én :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!