Már teljesen összezavarodtam a pelus keresésben, véleményeket, tanácsokat szívesen fogadnék?
15 hós kislányomra eddig a pampers pelust használtam,de nem tudom miért egyre rosszabb szériákat fogok ki.Tény hogy sokat iszik,pisil a lányom,de eddig ez a pelus bírta.Most már sokszor érzem a kellemetlen pisiszagot,és nedves tapintású kívülről a pelus,ha tele van.
Gondoltam váltok,de mire?Nézegettem a Bo-gi,a gazdaságos pelusokat.Segítenétek,kinek mi vált be?Kislányom nem mondható nádszál alkatnak,husis kisgyerek.
DM-ben 25%-os kuponra LIBERO 3300 ft!!! az 50 pontos kuponfüzetben van egy ilyen kupon.
Mind a 2 gyerekünknél ezt használjuk. az egyik 14 kg és az 5-ös pelenkát használjuk, sokat pisil nagyon, de még nem volt nedves tapintású.
Próbáld ki!
Bocs az off-ért, de próbáltál már nagyobb méretet venni a Pampersből?
Nekünk mindig a nagyobb kellett, hiába nem érte el még azt a súlyt, de a nagyobb jobb volt, valahogy jobban igazodott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!