Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tanácsokat kérnék. Teljesen...

Tanácsokat kérnék. Teljesen magamba vagyok zuhanva?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 14:02
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

a kutyusom meghalt 16-án műtőasztalon és nem tudom magam túl tenni. tanácsokat kérnék hogy mit tegyek

egésznap sirok semmit nem csinálok

2010. okt. 18. 14:03
 2/20 A kérdező kommentje:
jah. és állandóan az a kép van előttem hogy látom feküdni és az orvos közli hogy nem tudtak rajta segiteni
2010. okt. 18. 14:04
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
mibaja volt a kutyádnak? szegénykém... nagyon sajnálom, hogy meghalt :(
2010. okt. 18. 14:12
 4/20 anonim ***** válasza:
gondolj azokra a jó dolgokra, amit vele együtt éltél meg. utána az idő majd segít... sajnálom :(
2010. okt. 18. 14:14
 5/20 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani,hogy egy jó megoldás van:azonnal új kutyát szerezni.

Nálam ez bevált az évtizedek alatt.

2010. okt. 18. 14:17
 6/20 anonim ***** válasza:
Részvétem,túl sokat nem tehetsz erre csak az idő a gyógyír.Nekem több mint egy év volt mire "túl tettem magam rajta"teljesen talán nem sikerült mert az enyém lakás tűz miatt halt meg,és vannak dolgok amik nem hagynak nyugodni.Talán az segített hogy kb fél évre rá kaptam egy másik kiskutyát és a nevelése elterelte a figyelmem,és bármennyire is nehéz sztem próbálj meg kimozdulni,barátokkal talizni,nehéz ugyan de szerintem így apránként megemészted a dolgot. Sok sikert hozzá.
2010. okt. 18. 14:20
 7/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van akinél beválik amit az előző hozzászóló írt. Nálam inkább csak rontott a helyzeten. Elpusztult a kutyusunk akit imádtam és anyáék rögtön 1 hét múlva másikat hoztak. Idővel persze megszerettem őt is, de akkor kifejezetten utáltam. Mindig a régi kutyusom jutott róla eszembe és úgy éreztem, ha szeretem ezt az új kutyát akkor az a másikkal szemben egyfajta árulás. És soha nem tudtam őt úgy közel engedni magamhoz mint a régit. Ő csak úgy van, néha megsimogatom, de nem nagyon kötődöm hozzá. Pedig már 9 éves. A másik csak 7 volt mikor elpusztult szóval ha úgy vesszük az új kutyus már több időt töltött velünk, mégis fele annyira se kötődöm hozzá. Szerintem várj, amíg kihevered kicsit és csak utána vegyél másik kutyát. És ha nem ragaszkodsz valamelyik fajtához, akkor ne olyat vegyél mint amilyen elpusztult.
2010. okt. 18. 14:23
 8/20 anonim ***** válasza:
Osztozom a fájdalmadban. Pár éve két tengerimalacom hunyt el, annyira szerettem őket, olyan aranyos, kedves kis állatok voltak. Igen egy kutya elvesztését, csak egy másik kutyus pótolhatja, úgy értem lelkileg.
2010. okt. 18. 14:23
 9/20 anonim válasza:
mindig azt mondjak a tv-be hogy az uj kulya nem fogja helyettesiteni a regit. Ez igaz. de nem is kell.csak egy uj kulyad lesz es kesz. amiert az elozo meghalt tobbet nem tartassz kutyat, hogy ne helyettesits? butasag. Es reszvetem
2010. okt. 18. 14:36
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Igen, sokan mondják, hogy egy új kutyus pórolja. Én is így döntöttem akkor.

Nem volt jó döntés. Türelmetlen voltam az új kölyökkel, vártam volna, hogy okos legyen, mint az előző, akit már felneveltem. Idegesítettek a hülyeségei, folyton hasonlítgattam.

Emiatt a mai napig vannak nevelési problémáim, mert az elején nagyon sok mindent elszúrtam.

Neked kell tudnod, hogy lenne-e most energiád egy új kölyökhöz.

Viszont én is nyomorultul éreztem magam, ki se mozdultam, vagy épp kimentem a parkba, ahol együtt szoktunk sétálni. Nagyon-nagyon fájt az egész, össze voltam omolva. Érzelmileg kárpótolt a cuki kis kölyök, legalábbis elfoglaltságot adott, de korai volt még.

Én utólag azt hiszem egy mentett kutyát választanék, aki már felnőtt. Akit valaki szerethetett volna élete végéig, de nem tette, hanem eldobta magától.

Egyébként nincs ötletem, csak sajnálni tudom. Az idő segít, és majd érzed, ha úgy érzed új kutyus kell. Addig is sirasd meg, engedd el, gyújts neki gyertyát. Sajnos jobb ötletem nincs.

2010. okt. 18. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!