Tanácsokat kérnék. Teljesen magamba vagyok zuhanva?
a kutyusom meghalt 16-án műtőasztalon és nem tudom magam túl tenni. tanácsokat kérnék hogy mit tegyek
egésznap sirok semmit nem csinálok
Azt szokták mondani,hogy egy jó megoldás van:azonnal új kutyát szerezni.
Nálam ez bevált az évtizedek alatt.
Igen, sokan mondják, hogy egy új kutyus pórolja. Én is így döntöttem akkor.
Nem volt jó döntés. Türelmetlen voltam az új kölyökkel, vártam volna, hogy okos legyen, mint az előző, akit már felneveltem. Idegesítettek a hülyeségei, folyton hasonlítgattam.
Emiatt a mai napig vannak nevelési problémáim, mert az elején nagyon sok mindent elszúrtam.
Neked kell tudnod, hogy lenne-e most energiád egy új kölyökhöz.
Viszont én is nyomorultul éreztem magam, ki se mozdultam, vagy épp kimentem a parkba, ahol együtt szoktunk sétálni. Nagyon-nagyon fájt az egész, össze voltam omolva. Érzelmileg kárpótolt a cuki kis kölyök, legalábbis elfoglaltságot adott, de korai volt még.
Én utólag azt hiszem egy mentett kutyát választanék, aki már felnőtt. Akit valaki szerethetett volna élete végéig, de nem tette, hanem eldobta magától.
Egyébként nincs ötletem, csak sajnálni tudom. Az idő segít, és majd érzed, ha úgy érzed új kutyus kell. Addig is sirasd meg, engedd el, gyújts neki gyertyát. Sajnos jobb ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!