Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék a szobámba egy...

Szeretnék a szobámba egy csivava kiskutyát. De hogyan győzhetném meg anyáékat?

Figyelt kérdés

Én vagyok az a csaj, aki ezt a kérdést tette fel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Tehát, érthető hogy senkim sincs, nagyon egyedül vagyok. Kutyám van odakint, egy tacskó, sokat szoktam vele lenni, nagyon szeretem őt.

De attól itt bent a szobámba nagyon egyedül vagyok, egy csivava kutyára gondoltam, hogyha majd este is bent alhatna velem, nem lennék olyan egyedül, mint most vagyok. (mert a kutyámat nem engedik hogy behozzam mert poros, bolhás, stb....). Anyukám erre is azt mondta: SZÓ SEM LEHET RÓLA! Egy poros, büdös kutyát ide behozni? SOHA! Pisil, kakil, NEM NEM ÉS NEM! De nekem ez lenne minden vágyam! Ezek előtt mindenbe belegyeztek (hajfestés, ezt azt venni), persze csak ha anya elmondta apának a hülyeségeimet. Lehet, hogyha apának is elmondanám, lehetne ebből az egészből valami? mert ő sokkal engedékenyebb, egy hörcsögöt is megengedett, hogy elfogadjak a barátnőmtől. De egy kiskutya mégiscsak más lenne, de komolyan! Nekem ez most a világon a legnagyobb vágyam!!! Hogyan győzzem meg anyát hogy valóra válhasson? (mert apának nem merem mondani). Én azt a kutyát gondoznám!!!!!!!! Mit tegyek?????? :\'(:\'(:\'(:\'(:\'(:\'(

2009. jan. 2. 13:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudod, azért abban reménykedem, hogy ha meg is kapod a csivavát, a tacsit nem hanyagolod el. Mert ha elhanyagolnád, neked nem való háziállat.
2009. jan. 2. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!Azt írod, apádnak még csak szólni sem mersz a dologról. De mégis akkor hogyan gondoltad, hogy anyádat ráveszed, ő meg intézze a többit? Ha tényleg szeretnéd azt a kutyát, legyen már annyi vér a pucádban, hogy leülteted a szüleidet, és elmondod nyugodtan, mit szeretnél. Ennyit kell tenned. Viselkedj felnőttként.

Amúgy meg a válaszadókat is megérthetnéd. És tényleg nem való még neked ez a kutya, azt megérthetnéd, hogy azért mert kicsi, az sem akar majd egész nap egy szobában dekkolni.

2009. jan. 2. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezért van nekem Kínai meztelen kutyám;-) A viccet félretéve, én 6 éve vagyok olthatatlanul szerelmes ebbe a fajtába, de akkoriban kollégiumban laktam fősulisként, nem akartam anyámék nyakába varrni a kutyát.Most már albiban lakok a párommal, és végre elhozhattam a kutyust, akit nekem szánt a sors ;-)Megéri várni, hidd el! a sóvárgás nem fog enyhülni, ebben biztos vagyok: addig pedig a fölös szereteted a kinti kutyusodon kamatoztasd!
2009. jan. 2. 16:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Miért akarsz új kutyát?

Egy tacskó nam sokkal nagyobb, mint egy csivi.

És attól, mert az udvaron lakik egy kutya nem büdés és bolhás . . . Amennyiben igen, az a te hibád, hogy el van hanyagolva.

Fürdesd meg a kutyust, adj neki féreg-, és bolhaírtót, fésüld meg rendszeresen.

Ültesd le a szüleidet és mond meg nekik szemtől szembe, hogy szeretnéd behozni a kutyát.

Igérd meg nekik, hogy tisztán tartod őt is, meg a lakást is.

Hetente egyszer porszívózz fel, moss fel, amikor a kutyus bejön a házba töröld meg a hasát, lábát vizesruhával, hogy ne maradjanak lábnyomok stb . . .

Csináljatok egy próba hetet, hónapot. Ha látják a szüleid, hogy komolyan gondoltad a dolgot nem fognak veszekedni és nem fogják újra az udvarra kirakni a kutyust.

Csak rajtad múlik!

Sok sikert!

2009. jan. 2. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!