Sokat hallom,hogy a kutyáknak egy héten egyszer egy nap nem kell adni enni.Ez tényleg jó valamire,vagy csak valami régi baromság?És ha jó ,mire?
Hasonlòt mondd az apòsom de ô megfejeli hogy a kutya se de mi sem együnk egy napot mert az elmèlete szerint akkor vagyunk egèszségesek (emberek àllatok)ha èhesekvagyunk..ès nemszabad sosem bekajàlni…
Na az öreg tartogatja is magàt ehhez amivel nemislenne bajom de rànk is tukmàlja a hülyesègèt ami kicsit zavarònèha…
Vannak meredek ötletei/elmèletei az öregnek..:D
9. es 10-nek van igaza (le is lettek pontozva ahogy latom), a tobbi valasz full baromsag.
1. Jajj de baromi okos vagy. Nezz mar utana h miota letezik farkas. Mi ahhoz az idohoz kepest par ezer ev? Nem esik le?
Akik ennyire agymosottak, azok csak vegyek a sok szar tapot, hordjak az ebeket meg a penzt az allatorvoshoz, es tovabbra is “okosodjanak” a mediabol.
Az en kutyam 15 eves, de olyan mint egy fiatal kutya, orvost sose lat, mert nem kell. Akit erdekel, irjon ram, szívesen megosztom a tapasztalataimat. De agymosott hulyekre nem vagyok kívancsi. Oket szeretettel varjak az allatorvosok.
14.
Kicsit bôvebben? :D
Nemtartom magam olyan kibb@szott bölcs mesternek mint te magad..ès jaa nemis tagadom
Hogy vaanhülyesèg a fejemben..ahogy mindenkinèl :D csak szeretem tudni hogy ugggyan egy ilyen guru mièrt gondol hülyènek?
Tudod hogy teis azvagy? Nem sèrtèsbôl írom csak hogy fogadd el ha megy ès kicsit bôvebben fogalmaD meg ezt az
“Idiota vovel/mennyel”
Amùgy az èkezet is hülyesèg de sokat dob az íràson
Ezzel èkesítjük ezeket a gyönyörû szavakat
Jót tesz a kutyának a böjtöltetés? 5 érv az időszakos táplálékmegvonás mellett
11/16 vagyok
Ja voltam is àllatorvosnàl ès a kutyát is elvittem
Szerencsère az idiotizmusomnak hàla? A kötelezô oltàs ès az ivartalanítàson kívûl màs panasszal mèg soha ès a legöregebb kutyàm 13èves
Nem egy agyonnemesített “kihegyezett”fajtàja büszkesège.. ès hehh kutyabaja a kutyàimnak :D
Nem fàznak nem fuldokolnak a melegben
Nincs se kullancs se bolha se fèrge
Ès minden nap etetem is rendes ètellel ill rendes(ebb)kutyatàppal
Valahogy az jön le a mondòkàdbol hogy tiedet se orvos nemlátta ès enni is azt ès ùgy kap ahogy
Esetleg fèreg bolha kullancs..?
Legalàbb megvan kötve ès van egy elvàgott hordò/gòrèalj ahovà behùzódhat?esetleg van màr 2ujnyi vastag alga a vizestàljàn?
A koplalónapnak az az értelme, hogy az alatt megpihen az emésztőrendszer, tisztul a szervezet, kicsit tehermentesíti a kiválasztórendszert, mert addig sem kerül be a bél oldalról pluszban lebontandó anyag (bizonyos vegyületek lebontása megterheli a májat, vesét, ez nem csak a gyógyszerekre, hanem pl. a fehérjékre is igaz). A humán böjtnek is hasonló értelme van.
Ettől még senkit nem köteleznek koplalónap tartására vagy böjtölésre, de ez van mögötte, és ezek valós biológiai tények, nyugodtan utána lehet olvasni. Egyébként én sem tartok koplalónapot a kutyáknak, mert akkor rögtön jön a savas hányás, de vannak, akik probléma nélkül tartanak. Állítólag ezen segít, ha nem mindig ugyanabban az időben kapnak enni, mert akkor nem készül a kajára előre az emésztőrendszer, én ezt nem nagyon tudom megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!