Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek hogy összeszokjanak?

Mit tegyek hogy összeszokjanak?

Figyelt kérdés
Van egy 9 éves szuka palotapincsi kutyám. És eddig sosem volt mellette másik állat, és nem is lehetett kiskölyke mert sérve volt. Most kaptam egy másik palotapincsi kutyát (fiú), még pár hónapos. És a lány kutya mindig követi a kicsit. Irígy rá nagyon. És amikor ott voltam egyszer neki is ment a lány.
2009. jan. 1. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, ha továbbra sem hanyagolod el az öregebbet, le fog róla szokni. Az még nem baj, ha időnként rendreutasítja, csak akkor avatkozz bele, ha tényleg komolyan bántani akarja.
2009. jan. 1. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
És a kisebbnek se engedd, hogy nagyon nyúzza, ha az öregebb nem akarja.
2009. jan. 1. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Éreztesd az öreggel, hogy ő az első kutya a családban. Ez jogos elvárás a részéről is. Ha nem érzi bizonytalannak a helyzetét könnyebben megbékél a kicsivel. Cserébe nem kéne engedni, hogy bátsa, végülis te vagy a főnök, te döntöd el, hogy mi történik a falkában, ki kit verhet meg:) Aztán ivartalanítsd a fiút, ne zaklassa a nőcit.
2009. jan. 3. 00:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!