Másnak is vonyít a kutyája szirénára?
Figyelt kérdés
Az én kutyám (németjuhász) mindig vonyít, ha szirénázó autót hall. Mondta múltkor az állatorvos, hogy az ő kutyája is csinálja (német vizsla). Érdekelne, hogy mennyire gyakori ez? Fajtát is írjatok, akinek csinálja a kutyusa. Köszi.2023. szept. 8. 23:08
1/13 anonim válasza:
Igen. Az angol cocker spániel kanom nagyon szépen vonított. A beagle is. Szerettem a hangjukat.
Most mudim van. Ő nem vonít. Sajnos.
Nekem tetszik a vonítás. Olyan fájdalmasan szép hang. Szerencsére mindig van a közelben 1-1 husky. 😉
2/13 anonim válasza:
Persze. Keverék. Meg az utcában beindul az összes kutya a szirénára, autóriasztóra, akármire szinte ami idegesítő hang nekik (is)
4/13 anonim válasza:
Próbálj meg fuvolázni. Arra egyenesen áriáznak.
5/13 anonim válasza:
Igen. Golden Retriever keverék.
6/13 anonim válasza:
Igen, németjuhász keverék. Van, hogy én még nem is hallom a szirénát, ő már vonyít. De az egész faluban vonyítanak meg ugatnak a kutyák, fajtától függetlenül.
7/13 A kérdező kommentje:
De cukik! :) Akkor ezek szerint gyakori dolog. Az előző kutyám sosem csinálta, a mostani meg kicsi kora óta, jól meg voltam lepődve. :D
2023. szept. 9. 07:23
8/13 anonim válasza:
Aha, rohadtul cuki, mi? Azt ugye tudod, hogy egyáltalán nem jókedvükből vonyítanak, hanem idegesíti őket az a hang, mivel nagyon nem tetszik nekik, nem tudják hova tenni. Ideje volna már a kedves mentősöket, tűzoltókat, meg a kékruhásokat végre megregulázni egy kicsit, hogy ne tolják már akkora rohadtnagy decibelen azt a k*rva vinnyogót, mert agyrákot kapnak szegény állatok tőle. De rajtatok is megáll az eszem, ti meg itt cukizzátok, hogy majdnem megőrülnek szegények, hát nektek se stimmel minden a toronyban....-.-
9/13 anonim válasza:
Óangol juhászkutyám is csinálta.
Most a tacskó nem csinálja.
10/13 anonim válasza:
Igen, vizsla keverék.
Az előző keverékem nem csinálta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!