Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik mudi kennelt ajánljátok...

Melyik mudi kennelt ajánljátok és miért? Illetve melyiket nagyon nem, és szintén miért?

Figyelt kérdés

Szeretnék mudit venni, mert nagyon régen nekem volt, de az a tenyésztő már nem tenyészt, akitől volt anno.

Így szeretnék tapasztalatokat kérdezni, melyek a jó, és az abszolút kerülendő tenyésztők?

Hobbira keresek, jó idegrendszerű kiskutyát, fajta igényeivel természetesen tisztában vagyok.

2023. szept. 4. 10:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

#20 Szépségverseny, de szerinted az pl. annak, hogy fajtájának megfelelően áll a gerince és jól tartja-e a farkát, csak a szépséghez van köze?

Szépségversenynek szépségverseny, úgy is kell rá készülni, de a standard (remélhetőleg) úgy van kitalálva, hogy a szépség korrelál más tulajdonságokkal. Az más kérdés, hogy szépségverseny mivolta miatt időben rendbe kell szedni előtte a kutyát, vigyázni rá, ne ázzon el előtte két nappal, mert az akár nyertes kutya esélyei romlanak, ha ez nem történik meg, de mindenféle ideggyenge szaporítottnak esélye sem lenne eredményt elérni. Magyar fajtánál főleg nem, a mindenféle "küllemtenyésztés" meg "megvásárolt CAC-ok" inkább a külföldi divatfajtákra lehetnek esetleg igazak, de erre meg azt mondom, hogy magyar embernek nem is az a dolga, hogy a külföldi fajták sorsát a szívén hordozza, értsen hozzá meg népszerűsítse.

2023. okt. 17. 20:07
 22/23 anonim ***** válasza:
50%

Juhászos mudis, engem érdekelne, honnan van a kutyád vagy tudsz-e hasonló helyeket, ahol életerős, egészséges, hosszú életű igazi mudit lehet venni.

Bár nekem igazándiból csak hobbira kellene, vagyis társnak, nem versenyre, nem kiállításra és nem tenyésztésre.

Előző kutyám mudi-németjuhász-foxi keverék, de leginkább mudis volt, szóval mudi keverék is megfelel igazából, ha azért található benne mudi.

Megköszönöm, ha válaszolsz:)

2024. febr. 26. 16:04
 23/23 anonim ***** válasza:
52%

22!

Privátban leírom, honnan van. Amúgy 14 éves és köszöni,jól van.

2024. febr. 26. 17:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!